Скандалната “моделиерка” избухна с обвинения срещу журналиста, бил гнил отвътре, взимал пари от Румен Радев

Скандалната моделиерка Миглена Каканашева – Мегз, забърка гнусна онлайн разпра след поредния епизод на предаването “Втори план” на Мартин Карбовски. В днешния епизод той бе поканил плейметката Нора Недкова да му гостува, за да я запознае с комунизма “отвътре”. А малко след това Мегз избухна с признание, че той я бил изнудвал за секс с нея, като на рекет били подложени и Николета Лозанова, и Михаела Тодорова, и Недкова.

“Карбовски ме изнудваше за секс, за да продължи да излъчва предаванията си с мен. Твърди, че @nikoleta_lozanova @nora_nedkova @mihaelatodorova и всички останали плеймейтки, които са му гостували са му се от плащали с духане, за да са в ефир. Поради тази причина вече няма да видите мои предавания при него, защото аз не духам за слава. Ще кажа и още – човек, който всяка седмица говори от национален ефир да морал – е гнил отвътре, вечно пиян и дрогиран.

Също по темата за морала – лично съм присъствала на телефонни разговори, в които един от най-големите критици на правителството се уговаря за срещи с президента. А после се хвали пиян – колко пари му взима и как той създава и руши имиджи в тази държава.

Винаги съм била до болка честна – дори когато това ми е коствало всеки да се изправи срещу мен. Този път си мислех да си мълча, но дочух, че се случва и с други, затова разказвам. Повече предавания с Карбовски няма да имам”, твърди Каканашева.

Малко след скандалното излияние на Мегз, Карбовски обяви името на новия си сайт, в който ще събира пари от съмишленици за дарения за разследванията си.

https://lupa.bg

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

Мегз
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
loading...