Разярена британка закла женения си любовник, който тайно от нея се срещал с още една жена, а след това се самоуби, пише Daily Mail. 58-годишният Гари Уилямс бил женен от около 40 години, като близо 30 от тях изневерявал на съпругата си. През 1991 г. той си хванал любовница, а през 2014-а започнал да се среща с 46-годишната Джесена Шеридън. Именно в нейния дом мъжът бил открит мъртъв.

Малко преди Коледа миналата година бизнесменът казал на жена си, че ще отсъства по работа, а всъщност възнамерявал да прекара нощта в жилището на Джесена.

Във фаталната вечер двамата се скарали по неизвестни причини и Шеридън го намушкала с нож над 50 пъти. На двата трупа се натъкнали децата на британката, които от няколко дни се опитвали да се свържат с нея. Когато на 29 декември пристигнали в жилището й, на стълбите забелязали последното послание на майка си. Влизайки в стаята на горния етаж, те се натъкнали на трупа на голия Уилям с множество прободни рани в областта на врата и гърдите и наранявания по ръцете. До него лежал и трупа на майка им.

През по-голямата част от живота си Шеридън страдала от психични проблеми, които се влошили след смъртта на 13-годишния й син Уейн при автомобилна катастрофа през 2004 г. През септември миналата година жената дори потърсила помощ, опасявайки се, че връзката й с Гари скоро ще приключи.

 

„Истинската трагедия в този случай е, че не знаем какво именно е довело до тези ужасни събития и какви са обстоятелствата около нападението над господин Уилямс”, коментират разследващи.  https://blitz.bg

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
Natalia Velez
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
loading...