Какво ни очаква през ноември?
За хората, които са в бъркотия в момента, когато мислите се объркат, е трудно да направят избор. Когато заедно е лошо и без него е трудно да си представим живота, състояние на безтегловност и огромен брой въпросителни. Има шанс да поставите всичко на главата си и да вземете решение за себе си.

Ноември ще донесе мир, излишната емоционалност ще изчезне. Време, в което чувствата и разумът са в хармония, давайки ни възможност да изясним всичко за себе си.

Ако сърцето е празно и студено, ще се появи искра на надежда. Има преломен момент за самотните сърца. Според циганската мъдрост тези, които я приемат в себе си, могат да прогонят самотата.

За да срещнете любовта си, трябва да приемете самотата си. Подарете си малко топлина. Когато приемем ситуацията, прогоним горчивината, песимизма, тогава сивите облаци отгоре изчезват и вместо проливен дъжд се появява дъга в душата.

Звездите допринасят за промяна, тихо и бавно, тласкащи ни към щастие. Но само от човек зависи дали той може да победи страховете си, да се обича и да покаже на света, че е отворен за любовта.

Любовта идва на човек, когато той е готов да го приеме. В крайна сметка, ако сме затворени в черупките си, съсредоточени върху самосъжалението, тогава можем да пропуснем съдбовната среща.

Венера от началото на месеца преминава в знака на Козирог, където планетата ще отслабне. Неговото влияние ще бъде меко, едва забележимо и ще засегне най-скритите кътчета на човешкото съзнание. Това е възможност да започнете вътрешен диалог със себе си и да премахнете бариерите пред щастието и любовта.

През ноември Нептун ще ни помогне в любовните отношения. Оставайки у дома в знака на Риби, в началото на месеца планетата ще влезе в хармонична връзка със Слънцето, което ще помогне да се установи взаимно разбирателство между партньорите. Нептун ще изведе отношенията между влюбените на духовно ниво. Когато комуникацията идва от сърце, а думите всъщност не са толкова важни.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. РИБОЛОВ
 9. ГЮВЕЧ
 10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. България – Китай 中国保加利
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 3. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

loading...