• Хороскопът за есенния сезон е особено благоприятен по отношение на любовта за четири зодии едновременно

Всяка есен не прилича на предишната или на следващата, както като време, така и като астрологични условия. Тази година ще е време за нови запознанства, срещи и пътувания. Професионалният астролог и астропсихолог Тиана Атлас в ексклузивно интервю за Канл 5 каза каква ще есента на 2022 г. за представителите на всяка зодия. 

Хороскоп за есен 2022 – обща характеристика на сезона за всички знаци на зодиака

Есента на 2022 обещава да бъде наистина богата на астрологични събития.

Според хороскопа сезонът ще започне с ретрограден Меркурий през септември. В края на октомври, с помощта на коридор на затъмнение, вниманието на всеки знак от зодиака ще бъде привлечено от въпроси, свързани с финансите и собствеността, а през ноември ни очаква ретрограден Марс.

Всичко това означава, че в много случаи всички знаци на зодиака ще се върнат, за да разрешат неразрешени въпроси и недовършени проблеми. С други думи, движението ще бъде като “една стъпка напред и две стъпки назад”.

Въпреки това, за любовта и запознанствата тази есен все пак ще настъпи добър период, който не бива да пропускате. Това ще бъде периодът от 4 до 22 октомври.

Овен

Хороскопът на Овен за есента ви препоръчва сериозно да помислите за съвместен бизнес с партньор, защото много от запознанствата ви се случват именно по този начин – на фона на бизнес срещи.

Телец

Телците тази есен ще имат съдбоносно събитие във връзката си – или бурно развитие, или раздяла с „токсичен“ партньор.

Близнаци

За Близнаците хороскопът обещава огромно количество енергия през трите есенни месеца. Ако представителите на тази зодия искат ухажорите им да не изостават, ще трябва да им дадат възможност да се разкрият, още повече, че фенове наистина ще има много.

Рак

За тази зодия любовната тема през есента ще бъде ключова. Не се страхувайте да се влюбите! Раците са особено плодовити в момента, както в творческите начинания, така и буквално по темата за зачеване и раждане на деца.

Лъв

Големи промени могат да очакват Лъва през есента – статусът на представител на тази зодия може да се промени от “свободен” на “във връзка”. Основното нещо е да не предизвиквате обратното. Влюбените лъвове трябва особено да пазят своите партньори.

Дева

Девите през есента могат спокойно да разчитат на подкрепата на Вселената в любовните въпроси. Хороскопът обещава на представителите на тази зодия много възможности за израстване чрез партньорство.

Везни

Септември ще принуди Везните да се справят с първото изпитание, но октомври ще предостави много нови възможности. Не се срамувайте да излизате и тогава определено ще срещнете сродната си душа.

Скорпион

Скорпионите трябва да бъдат по-внимателни през есенния сезон. Личните амбиции на представителите на тази зодия сега може да надделеят над желанието за връзка. Ако Скорпионите искат хармония, препоръчително е да премахнат категоричността и да бъдат по-внимателни.

Стрелец

Стрелците през новия сезон трябва да обърнат внимание на възможностите отдалеч. Например, можете да започнете да учите чужди езици или да отидете на пътуване. Именно там ще се отвори възможността да срещнете бъдещата си половинка.

Козирог

За Козирозите ще има много възможности да срещнат своята половинка през есента. Основният въпрос е дали в момента има желание за започване на връзка или не. Във всеки случай обаче трябва да запомните, че за кариерното израстване, което е толкова важно за този зодиакален знак, енергия дава човекът, който е готов постоянно да бъде с вас.

Водолей

На Водолеите хороскопът сигнализира за съдбовните промени през есента на всички фронтове. Това включва връзки, така че ако сте необвързани, съсредоточете се върху партньорствата и не забравяйте да опознаете някого.

Риби

Вселената оказва голяма подкрепа на Рибите по любовните въпроси от септември, но представителите на тази зодия ще станат особено романтични през ноември. Рибите ще имат много енергия да довършат неща, които са останали от началото на 2022 г. и те ще придобият разбиране накъде да продължат.