Любов и чувства – това се отнася главно хора през цялото време, така че любовта хороскоп за 2019 ще бъде една добра насока за бъдещето. Е любовта на живота си, за да се срещне и когато го прави, къде да се намери половинка, независимо дали планирате сватба, а ако се впуснете развод – звезди дават точна прогноза, ние просто трябва да се разчете правилно пророчеството и да го разбере.

ОВЕН

Овен дори в триада на огъня са най-ярките представители и емоционално, особено когато става въпрос за чувства. В любовта Овен maximalists приемат само черно или бяло, полутонове не може да види, така че е доста трудно да се намери идеалният партньор. И колкото повече човек, толкова по-Овен страда от собствените си амбиции и капризи.

2019 за Овен обещава да бъде спокоен и разумен по отношение на любовта, Венера няма да има силно влияние. Позицията на звездите директно показва стабилност, липсата на важни срещи и ключови събития. Това означава, че през цялата година в Овен, не се очаква драстични промени във формата на неочаквано прибързано брак или развод, всичко ще остане в оригиналните им места.

Овен тези, които реши през 2019 г. да се оженят и да започнат сериозна връзка, звездите се съветват да не отделите време, за да проверите чувството за време. В търсене на любим човек, за да се обърне повече внимание не на емоциите, но на положителните качества на спътника – той трябва да бъде уверен в себе си, можем да простим и спокойно говори. Точно както избухлив и обидчивост на Овен ще се погасява на студено причината за втората половина и връзката да продължи дълго.

ТЕЛЕЦ

Типичен представител на Телец – е тих внимателен човек, отчасти сантиментална и романтична, но упорит и със собствената си мнение. Телец предпочита да избере оркестрите в живота му, тъй като той е – надежден и верен, честен.

В 2019 Taurus очаквате, ако не се променят по отношение на любовта, значителното засилване на: един най-накрая могат да изразят чувствата си за дълъг период от време, които са симпатизират, последният ще предложи да се легализира дългосрочни взаимоотношения, а други да променят мнението си за развод, и да преразгледа отношението си към втората половина. Звездите обожават виждат всички предприятия благоприятен изход, се препоръчва да не се срамува от чувства и емоции, защото обикновено скромен Телец често не показват любовта си, тя се крие под маската на неутрално-добро отношение.

Астролози посочват, че през втората половина на 2019, особено през последните месеци на теле ще бъде много зает в съдбовен срещата, че е вероятно да се намери партньор за цял живот. Телец е важно да се разшири кръгът на контакти, да се научат да пусне в живота си на непознати.

Като цяло, през 2019 г. теле благоприятен за брак, започнете силна и сериозна връзка.

БЛИЗНАЦИ

Близнаци критично важно да има редица привлекателен човек, който ще разбере от пръв поглед, не се страхува от двойствената природа, знаеше кога да се засили и подкрепа, и кога да мълчи. Особено трудно тази зодия е необходимо в любовни афери, има чести аварии, чувство на неудовлетвореност и възмущение от нулата – всичко можеше да бъде избегната, ако правото на близнаци да комуникират своите мисли към спътника.

Любовта хороскоп Близнаци през 2019 г. е положително, звездата обещанието, че ще се случи много интересна тема, която ще направи най-подходящия партньор избор. Близнаците трябва да обърнат внимание на стабилни Земята знаци – Телец или Козирог (последното е по-подходящи мъжки близнаци), те по-късно може да бъде чудесна съпруга или съпругата. С тези знаци на зодиака Близнаци минимални разлики. Необходимо е да се избегнат тези знаци, и който по природа си е променливо, например, Риби, Водолей.

През 2019 Близнаци ще бъде много запознанства, някои от тях ще се превърне в силно приятелство, а по-късно се жени, но и в други години – в годината на Свинята Близнаци, уви, от брака й добро продължение няма да бъде. Що се отнася до синдикатите, без отпечатване на регистратор – Близнаци всичко върви добре.

РАК

Рак че се преструва, че се обичат и близки отношения с него са незначителни, но всъщност Венера – планетата на любовта, в живота е да тази зодия много силно влияние. Рак отнема всичко през призмата на “любов или омраза”, но това се случва несъзнателно, на подсъзнателно ниво.

През 2019 звездите предсказват Рак спокоен и свободен от любовни преживявания, много ще бъдат транспортирани в изследването – тук успеят, работа, отношения с противоположния пол ще са в застой, без изблици и емоции, но без надеждна и предателство.

Рак – роден водач, но крие амбицията си на другите. По отношение на любовта Рак и се стремят да заемат господстващо положение, така че партньорът трябва да се избира от елементите на вода, някой мека и еластична. Третото десетилетие на годината ще бъде най-подходящ за любовни афери, бракове по това време ще бъдат силни, издръжливи, същевременно спокойни и развиват само фидер рак.

Други звезди ще покрият влиянието на Венера в дома на рака, така силни и ярки впечатления на любовта от 2019 представители на тази зодия не си струва чакането.

ЛЪВ

Lions 2019 ще бъде година на промяна към по-добро. Позицията на Венера, особено през втората половина на годината, показва, че вероятността на брака, или началото на дългосрочни отношения. Между другото, това важи и за онези Лъвове, които сега са в законодателството на Съюза, но не виждам бъдещите перспективи – развода и бърз повторен брак на практика е гарантирана.

Lions много любими нека в живота си хора, отговарящи за контрола на тяхната надеждност и искреност. Това е основната им проблем – твърде трудно да се намери човек, който да отговаря на високите изисквания. Star Съвета като партньор в живота Lions, жените обръщат внимание на Лео – тази двойка перфектно ще разбере и да се допълват взаимно, Дева, Козирог – знака на Лъв обичат искрено и напълно. Lion човек подход Стрелец, тя ще създаде баланс в отношенията. През 2019 любов хороскоп Лъв е най-доброто в последното десетилетие – не пропускайте забавлението!

Браковете през 2019 Lions ще бъдат дълги, успешни партньори с ще се уверете, че правилният избор всяка година. Такъв силен и траен съюз ще Lion награда за годините, в които за предходната връзка е несъвършен.

ДЕВА

 

Стилен и практичен Дева често фиаско в романтичните отношения, защото на тяхната прекомерна грижа към детайла, пристрастие към външната, малко снобски. Ако Девите да се научат да видите партньор в живота като равноправен партньор в една двойка, тези отношения ще бъдат идеални.

От началото на 2019 обещава да бъде за период от незабележително по отношение на любовта, но през втората половина, особено след като Венера Equinox ден започва по-активно да повлияе на зодиакалния къщата на Дева Мария. По това време, вероятно съдбовен среща, и звездите показват, че въвеждането вече е извършено, т.е. Virgin да се срещнат стари приятели и да ги погледнем с други очи. Ако това е Стрелец или Лъв, връзката бързо ескалира в пълноправен брака и семейството. Флирт с ракови заболявания и Козирози ще остане приятен флирт, но Овен си инат и амбиция да направи живота труден – Девите са най-добрите избягва типични представители на тази зодия.

Въз основа на подробен хороскоп за 2019 г. Virgin ще чака успех в любовта на живота само тогава, когато ще бъде ревизиран основни принципи на живота – уважение към партньора, толерантност за незначителни подробности.

ВЕЗНИ

Баланс във всички области на живота обикновено е скептичен всички подложени на най целта, по тяхно мнение, анализ, като се има предвид всеки отделен случай от различни гледни точки. Страхът да направи грешка и да направи грешна стъпка в здравите граници своите действия и съдебни решения. През 2019 Везните обичат да се отпуснете – всичко ще бъде перфектно и предсказуема.

Астролози чудят как през 2019 г. даде подробности звезда за Везни. На първо място, тази година седем около него (2016, 2017, 2018, 2020, 2021, 2022, 2023), ще бъде най-успешно да се създаде един брак, дори и прибързано. Перфектната двойка през 2019 г. ще бъде силна и надеждна. На второ място, за сериозна връзка следва да се ръководи по ракови заболявания и Скорпион, само ако последният е активен и отворен, т.е. нетипичен представител на зодия; Флирт кажа всички знаци, с изключение на Везни. На трето място, толкова по-важно са началните букви на избрана, в идеалния случай, ако това е името меки имена, започващи от A – Анна, Алла Алина Антон, Анатолий, позволи на Иван, Ина.

Година на Везни добре, продуктивни, успешни. Везни рядко ще се съмнявам, и ще действа на случаен принцип, но обрив ги движи, не боли, напротив, може да доведе до сериозни и силни връзки.

СКОРПИОН

Scorpion – един от най-трудните партньори в брака и взаимоотношения. Той първоначално избира по-слаб спътник, който може да се контролира и манипулира в своя собствена полза, а след това, че е разочарован от липсата на воля и способността да се каже твърдо “не” или “да”. Скорпион знае това за “хубаво” функция, но тя не се бори с нея, предпочитайки да се промени партньори.

Ако Скорпион най-накрая се помисли за сериозна връзка, а след това през 2019 г. той трябва да се занимава само с Везни. Този брак ще бъде дълъг и щастлив, променлив характер на Везни ще може лесно да се адаптира към диктатурата на Скорпиона.

Връзки с други знаци на зодиака са обречени на автокрация. Безплатна Скорпион (който само търся връзка или флирт етап) ще бъде непреодолим за неговото чувство за хумор, чар, остроумие. Малцина могат да устоят на натиска на любящ Скорпион, така че естествено и лесно изпълва цялото пространство.

Любовта Хороскоп за Скорпион 2019 обещания съвсем спокойно, не се отличават от други години. Единственият енорията в съдбата Везни Скорпион може драматично да промени живота си.

СТРЕЛЕЦ

Стрелец рядко ангажира с брака и тих семеен живот, за него всичко, което има постоянно да взриви емоциите излияния на идеи, се променя бързо, свари и се кипва. Стрелец по природа нетърпелив от всички постоянни отчуждаване и обременяване: живот, семейство, деца, защото това е ограничаващ фактор в живота.

През 2019 Стрелец накрая изпитате удоволствието от семейния живот, ще се радваме да се сложи край на флирта и нестабилни отношения в полза на силен брак. По ирония на съдбата, съюзи в тази година обещава да бъде дълго и надеждно, особено когато партньорите са Телец, Овен. Те са знаците на зодиака са по-добри, отколкото на другите да разберат вътрешния свят на Стрелец, не е толкова чувствителен на невнимание като Водолей и Риби, а не семейство като раци и Дева, не са строги, колкото Лъвове и Козирози.

Най-успешният период за решаване на въпросите на любовта (брак, развод, ангажираност), считан за летните месеци, когато влиянието на Марс ще бъде минимално, а в предните редици на всички планети Венера ще. Под нейно покровителство от втората половина на годината ще бъде успешна и успешен по отношение на любовта.

КОЗИРОГ

Звездите препоръчват Козирози забавят малко в кариерата си и да обърнат внимание на семейството и любовта. 2019 е идеален за семейство, за предприемане на сериозна връзка с перспективата за брак, за да изберете партньор, с когото можете да прекарате живота си, не съжалявам за избора си.

Козирозите погрешно смятат, че първото нещо, което всички те трябва да докаже правилността на неговата назначаване, повишаване, показват неуморна работа, бърз аналитичен ум. Както показва практиката, това не е важно в живота, за съжаление, много Козирози са наясно с това твърде късно.

2019 ще бъде годината на Козирога за напускане на работа, в училище, това е време за семейството. Дори и Козирози, чието сърце е безплатно, те искат домашна атмосфера, силна връзка, семейни връзки. Козирог по-подходящи балансирани Земята признаци, но през 2019 г., можете да експериментирате с огнен Овен, Риби е изключително нестабилен – любовта ще преодолеят всички различия и несъответствия. Тази година, не можете да се притеснявате за неговата репутация и емоционално състояние – с любов връзка, всичко върви добре.

ВОДОЛЕЙ

Водолей обикновено е трудно да се организира семейния им живот, така че този знак от зодиака не е съвместим с решаването на безкрайните вътрешни проблеми, постоянното присъствие на друг човек в живота си, с рутината и обичайно. Водолей е идеален за един съюз без печат на основата дори на краткосрочни интереси, ток мания.

Любовта Хороскоп за Водолей през 2019 г. не донесе нищо ново, то ще има същите мечти, хвърляне и желание да остане насаме с мислите и чувствата си. Виновни уязвимостта на природата, Водолеите са много внимават да не бъдат измамени в очакванията си, че е по-лесно да не се влиза в една връзка, която не трябва да се мисли за възможността за разкъсване или предателство. Астролози настояват, че синдикатите в 2019 са трайни и трайни, Водолеите могат да си позволят да се влюби в небрежно изгорени да се ожени.

Отношенията, които започват през 2019 г. се очаква да бъде тежка, вероятно убеди песимизъм Водолей. Добра съвместимост ще бъде представител на същия знак с рака и Дева. Избягвайте Телец, Lions.

РИБИ

Говорейки за Риби астролози обикновено празнуват необикновен разум и интуиция. Риби хороскоп и без да разбираме много неща: те са един човек или не, какво да правя, какво да се прави в трудна ситуация.

Това е най-трудно да се разчете знака на зодиака, който съчетава функциите на всички предишни единадесет къщи, както положителни, така и отрицателни. Ето защо всички зодиакални знаци могат лесно да се разбираме с Риби, считани за един идеален спътник, Риби, а напротив, никой от знака не са гарантирани, а често търсят нетипични представители.

За Риби през 2019 г. ще бъде успех във всяко едно отношение, особено по отношение на любовта. Той отдавна е остарял нагласи решени от самите тях, нов брак обещава да бъде трайна и надеждна.

Звездите казват, че вероятността за намиране на партньор в живота и в други страни, тези отношения водят до промяна на пребиваване. Не си губете времето с герои, които са в Trigon на пожар – Риби се нуждаят от по-тих партньор, не очаквайте да Скорпион, Козирог, Дева. Останалата част от звездната къща ще бъде много добре разбирам Риби, то ще създаде благоприятни условия за живот и развитие.

Четох бъдещето си? Само не забравяйте, любов хороскоп 2019, съставен от астролози за типични представители на техните зодиакални знаци и съдържа средните данни в съответствие с позицията на звездите.

Коментирай