Новината за развода на Анджелина Джоли и Брад Пит, която гръмна през есента на 2016 г., хвърли в шок феновете на двойката. Тогава никой не можеше да повярва, че идеалната им на пръв поглед връзка ще да бъде разрушена. 

 

Източник от обкръжението на актьорите твърди пред The Mirror, че бракът им в голяма степен се е крепял на страстта. “Те летяха със самолети, караха мотори и изчезваха в пустинята, за да прекарат една луда нощ под звездите без децата”, уверява той.

И ако по много въпроси двамата са били на различно мнение, в интимен план не са имали никакви проблеми. Нещо повече, сексуалният им живот е бил повече от необикновен, а лудориите в спалнята биха накарали дори най-разкрепостените да се изчервят от срам.

Коя жена е алфа и коя бета

Пит и Джоли се глезели с еротични тоалети и активно изучавали тематични издания.

“Анджелина си купуваше секси дантелено бельо и книги за секса. Тя обича бельото и всичко, направено от кожа. Брад беше истински късметлия”, споделя източникът.

По думите му, актрисата е имала голям набор от играчки за възрастни, които държала в специална старинна кутия в спалнята си и използвала по време на пищните сесии със съпруга си.

За съществуването на подобна кутия потвърди и бивша домашна помощничка на Джоли. “Докато подреждах килера, видях огромна кутия с много прах върху нея. Реших да я почистя. Когато надигнах капака, бях шокирана от съдържанието вътре.

Къде се крие сексапилът според зодията

Имаше над 10 помагала за интимни отношения и трябва да призная, че някои от устройствата виждам за първи път. Дори не съм знаела, че съществуват”, разказва тя пред американски медии.

Още през 2014 г. списание Star разпространи горещи подробности за извратените забавления на звездната двойка.

Жена, която веднъж  почиствала чатния им самолет, споделя, че е останала “шокирана”, когато на борда на машината е открила дузина секс играчки.

Между другото, някои твърдят, че именно страстта, която е крепяла брака им, в крайна сметка го е унищожила. Защото в един момент просто е угаснала.

Онлайн свалки! Как да общуваме с дамите в интернет!

И въпреки че Анджелина реши да сложи край на отношенията им, признава, че единственото нещо, за което ще й е тъжно, е, че ще се сбогува с най-добрия секс, който някога е правила.

“Колкото и да му е ядосана, тя признава, че с Брад е имала най-добрият секс”, казва източник пред Hollywood Life през 2018 г. /jenata.blitz.bg

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
loading...