Христо Нанев ще гостува в Регионална библиотека „Дора Габе” в Добрич на 3 април от 18 часа. Авторът ще представи книгата си „Пророкът на короната – Любомир Лулчев” – книга 2. Инициатор на предстоящата среща е Центърът за природосъобразен живот и помощ.

Христо Нанев е завършил Българска филология и театрална режисура, има следдипломна специализация в СУ “Климент Охридски” – София. Притежава дипломи в областта на класически масаж, биоенерготерапия, лечебна козметика, природна диагностика и зонотерапия. Член е на дружеството на пловдивските писатели и Съюза на научните работници.

Като езотерик и изследовател на паранормалното Христо Нанев е автор на книгите “Предсказания на КИКИ”,  “Сатирични пластики”. Книгите му „Прераждане и еволюция”  –  първа и втора, са номинирани за златна статуетка на асоциация “ФЕНОМЕНИ” – 2003 г. Изследва феномените в страната и извън нея. За пророчицата Слава Севрюкова, за която голямата Ванга казва: “Неземна сила беше Света Слава”, Христо Нанев е написал няколко книги: “Бъдете в този свят, но не от този свят”;  “Прозрения”; “Зеница на вселената” ; “Легендата реалност” ;”Прорицания”; “Слова и видения на Слава Севрюкова”. Той е проучвал и живота на пророка Дядо Влайчо, за когото пише две книги.

Източник: www.dariknews.bg

loading...