Атанас Паскалев – Начо, стана фитнес инструктур на звездите, по време Модна фиеста Албена

0
1216

По време на 20-тото издание на Модна фиеста Албена, любимецът на всички тийнейджърки, латино мачото Начо Паскал, стана фитнес инструктур на певицата Кристина Димитрова, финалиста от Евровизия Краси Аврамов, латинопартизанина Искрен Пецов и солистите на русенската Опера, дует Аморе .

Начо,  е  живял дълги години в Испания и говори и пее много добре на испански език, неговите родители са професионални танцьори и певци.

Самият той споделя, че половината от деня му е отдаден на музиката , а другата половина е ангажирана с фитнес упражнения и спорт. На фиестата в Албена, в продължение на няколко дни, той  споделяше опит и даваше насока на Кристина и Краси, показваше как е постигнал тези внушителна фигура само с тренировки и тичане. Сутрин, на най-атрактивните басейни на Албена, Начо пееше най-новите си латино парчета, а вечер, на откритите сцени, показваше танци в стил Енрике Иглесиас. Не пропусна да изпее и най-големия си хит „Дай ми, дай ми”.

Латино мачото дефилира  и като менекен на плажа на басейн „Калиакра Маре“ с колекциите бански облекла на модна къща „Алоха Маре“, „Сенсейшън“, „Марини фешън“, „Маркос“, „Лайфстори“, „Каролин“, „Марлин“ и др.

Показа, че сладките неща могат да донесат и отличното лятно настроение, както стана със сладоледите Нестле.

На състезанието „Познай вкуса на сладоледа“, като акцент е естествено Boss – а на всяка ситуация, където досега победители са били певецът Васил Петров, Искрен Пецов, Мистър Менхънт Али Алиев, Джина Стоева и др., Начо позна новия Boss FULL Pecan pralines, който прави празничен всеки  ден.

Традиционно фиестата беше закрита с колекцията на Пламен Йорданов и Сватбен център – MY wedding. Както всяка година, Пламен дойде с цял бус тоалети и облече всички – водещи, модели, звезди  и публика.

На модната фиеста  Албена до момента са гостувал много световноизвестните дизайнери  като: Денис Смирнов, Салваторе Куоколу, два пъти губернатора на щата Невада, откривателят на Шарън Стоун, криейтив директорите на Жан Люк Амслер и др.

Продуцентката Мариана Аршева изчисли, че за 20 години събитието е било посетено от хиляди дизайнери и гости, а  почти няма човек в България, който да не е гледал  някои от дефилетата в най-красивия комплекс на България – Албена.