Къро и съпругата му са разстреляни в дома им в ЮАР?

0
108

Красимир Каменов-Къро и жена му са убити в Кейптаун, научи “По света и у нас”, позовавайки се на свои източници. Те са разстреляни в дома им в Република Южна Африка. Убити са и още двама души, чиято самоличност се установява.

Местната полиция също съобщи за инцидента. От информационния бюлетин на ведомството става ясно, че около 8.20 часа тази сутрин в Констанция, Кейптаун са открити телата на две жени и двама мъже с огнестрелни рани. Те са на видима възраст между 40 и 50 години и се предполага, че са от български произход.

Мотивът за убийството се установява. Разследващи работят на мястото на инцидента. По случая са назначени детективи от отдел “Тежки престъпления и престъпления, свързани с насилие”.

Каменов бе задочно обвинен от Софийска градска прокуратура като поръчител на убийството на Любомир Иванов, бивш служител на МВР, който бе показно разстрелян в София в началото на 2022 година.
В края на април той беше обявен за издирване с червена бюлетина от Интерпол.
Според източници на “По света и у нас” се разследва и връзката на Къро с още три убийства, на боса от ВИС Мето Илиенски, и на “Братя Византийци” – Радослав и Николай Бикови.

Очаква се информация по случая да има и от властите.

Поставете оценка:

4.1

Оценка 4.1 от 47 гласа.

Не пропускайте новините и през телеграм канала ни: https://t.me/ndt1eu

Source