Кобрата отказва брак с Андреа заради тежка прокоба

0
1260

Фолкдивата Андреа още доста ще трябва да почака, за да вземе лелеяната от нея фамилия Пулева. Интерконтиненталният шампион по бокс в тежка категория Кубрат Пулев се е зарекъл да не минава под венчило, докато не слезе окончателно от ринга, а причината за решението му е предсказание на туркиня, че доведе ли жена у дома си, мигом ще се срине от боксовия Олимп.

Миналия уикенд ергенът Кубрат Пулев завоюва поредния си успех. В първия си мач като професионалист пред българска публика Кобрата хвърли в екстаз препълнените трибуни на “Арена Армеец”, като смаза от бой Нигерийския кошмар Самюел Питър. На родния исполин му бяха нужни три рунда и точно 9 минути, за да се окичи с пояса на Интерконтинентален шампион на WBA. Кубрат обезсърчи опонента си с технически нокаут веднага след третия рунд, като окървавеният в лицето Питър се отказа заради контузия в лакътя.

Вече повече от десет години, откакто Андреа и Кубрат са заедно, блондинката тръпне в очакване боксьорът да я отведе в гражданското и да доведе до края предложението за брак, което й отправи още в началото на любовта им. В родата на бившата манекенка също вече всички са изнервени и кършат ръце да не би дъщеря им да си остане стара мома, понеже често след толкова дълги връзки без развръзка, прекаленото чакане и празни надежди понякога просто убиват чувствата между двамата партньори. “Не сме против брака и семейството, но искаме да настъпи точният момент. Нашите роднини също постоянно ни питат, направо вече са се отчаяли”, сподели Андреа дни преди боя на Кобрата, а по-прозорливите разтълкуваха в думите й собственото й отчаяние от семейния й статус или по-скоро от липсата на такъв.

Не една, а цели две били причините 35-годишният Кубрат Пулев все още да се дърпа за венчило с Андреа и да го отлага във времето, изтъквайки като мотив боксовата си кариера. Кобрата винаги е признавал, че в битките си разчита на своите собствени сили и не е суеверен, но на личния фронт именно суеверието е нещото, което го плаши от законно обвързване с попфолк дивата, смятат в обкръжението му. Преди няколко години на оживена улица в Берлин, където най-често се готви преди всеки от мачовете си, боксьорът преживял среща, която го разтърсила из основи. На един ъгъл пътя му пресякла възрастна туркиня. Жената се оказала гледачка и досущ като досадните ромки, които обикалят църквата пред ЦУМ в София, запъплила след него и не го освободила от досадното си присъствие, докато не зърне дланта му. “Момче, в този юмрук са ти парите! От мен да знаеш, че докато окови не му сложи руса жена, големи пари ще правиш! И да ги пазиш, че по жени лесно се харчат”, рекла на Пулев турската гастарбайтерка.

До този момент пророчеството й се изпълнява, като дори когато Кобрата губи на ринга, банковата му сметка расте главоломно. Дори след поражението си от Владимир Кличко преди две години Пулев прибра 1.5 милиона долара, или 20% от общия награден фонд, който възлизаше на $7.25 млн. А пък миналата събота Кубрат получи по 555 евро за всяка секунда, прекарана на ринга в “Арена Армеец”, като накрая хонорарът на българина удари 300 000 евро – 120 000 евро твърда сума, плюс 25% от приходите от билети.

Другата причина, заради която най-известният ни боксьор всячески се стреми да отложи възможно най-много сватбата с русокосата фолкфурия – евентуален развод. Кобрата отдавна вече бил милионер в евро, но и на малките деца е ясно, че ожени ли се за Андреа, при евентуална раздяла след време ще трябва да подели с нея спечеленото от ринга. Най-големият финансов пай обаче Пулев очаква тепърва, защото след победата над Питър той вече е официален претендент за световната титла. “Андреа може колкото си иска да прави намеци, че й е писнало да чака сватбата, но скоро няма да я огрее. Поне докато Кубрат не стане световен шампион”, коментираше се край ринга в “Арена Армеец”. http://pik.bg