Преди се смяташе, че голфът беше мъжка игра. Вече е минало. Голфът за жени се състезава с този за мъже, а на състезанията има не по-малко зрители и спонсори. Пейдж Спиранак и Кейти Сигмънд изиграха важна роля в популяризирането на спорта.

Говорихме за Пейдж Спиранак по-рано. Днес Metaratings.ru ще ви запознае с нейната 21-годишна колежка Кейти Сигмънд.

Тя спокойно може да се състезава с Пейдж Спиранак в битката за титлата на най-сексапилния играч на голф в света.

Кати Сигмънд е родена на 2 август 2002 г. в Калифорния. Тя има сестра Хили, популярна американска блогърка. За разлика от сестра си, тя не играе голф.

Като дете Кейти танцува. Не отидох в университет, за да се концентрирам изцяло върху кариерата си.

Момичето съчетава три роли – играч на голф, моден модел и известен блогър. Тя има повече от три милиона последователи в социалните мрежи и огромна аудитория в TikTok.

Основният източник на доходи е реклама на козметични марки и фотосесии за списания. Красавицата има и акаунт в OnlyFans, където публикува нецензурно съдържание.

Към 2022 г. доходът на момичето е около 1,5 милиона долара.

През септември 2022 г. Кейти Сигмънд стартира канал в YouTube. В рамките на една година бяха пуснати 12 видеоклипа и бяха натрупани 82 хиляди абонати. Играчът на голф заснема блогове за пътуване.

Най-популярно е видеото за Бахамите (218 хиляди гледания). Състоеше се от разходка с яхта, разходка с мотопед около острова и игра на голф.

В подкаста Money Can Buy Happiness Зигмънд каза, че планира да напусне OnlyFans и да се съсредоточи върху канала си в Youtube.

„Искам хората да ме познават заради личността ми, не само заради външния ми вид“, каза Кейти Сигмънд.

През декември 2022 г. Кейти Сигмънд беше подложена на сериозни критики. Тя застана на ръба на южния ръб на Големия каньон, пусна топка, засне трика си и го качи в TikTok.

На него се вижда как Сигмънд губи по-голямата част от щеката си по време на замаха. Тя отлетя след топката.
На следващия ден действието на момичето беше коментирано от Националния парк Гранд Каньон, както и от нейните абонати. Кейти беше осъдена за изхвърляне на отпадъци и застрашаване на хора и диви животни.
След като получи порция хейт, голфърът изтри видеото. В крайна сметка тя се отърва с глоба от 285 долара.

Кейти Сигмънд е красиво и впечатляващо момиче, което прави всичко, за да популяризира женския голф в САЩ. Тя снима тренировъчни видеоклипове, публикува горещи снимки по време на игри и се състезава.

Най-добрите бонуси за спортни залагания

Пейдж Спиранак стоит поднапрячься, чтобы удержать звание самой сексуальной гольфистки мира.