Докато е пътувал, Кирил Кирилов е получил инфаркт, което е причината да загуби контрол над управлението и да забие колата си в оградата на къщата

Загиналият при тежкия пътен инцидент във врачанското село Горни Вадин е съпругът на кметицата на населеното място, съобщава BulNews. Припомняме, че смъртоносният инцидент стана вчера, около 13.30 часа. Водачът управлявал лек автомобил „Фолксваген“, когато внезапно загубил контрол над возилото и катастрофирал в ограда на частен имот. Свидетели подали сигнал на тел.112 и към мястото се отправили полиция и линейка. При пристигането на местопроизшествието, медиците само констатирали смъртта на шофьора. 61-годишният Кирил Радичков Кирилов е закарал жена си Елена Кирилова си до кметството и е тръгнал обратно към дома си.

Докато е пътувал е получил инфаркт, което е причината да загуби контрол над управлението и да забие колата си в оградата на къщата. Свидетели споделят, че на връщане, той се е движел с превишена скорост – 80-90 км/ч. Водачът е бил с предпазен колан, но при силния удар еърбеците са се отворили. След пристигането на спешния екип, медиците установили, че при удара той вече е бил мъртъв.

https://blitz.bg

loading...