• Централният предизборен лъч пристигна в Тервел за да представи листата за област Добрич.

Водач на листата е д- р Хасан Адемов. На митинга присъстваха още евродепутата Атидже Вели и Йордан Цонев, зам.-председател на ДПС и водач  на листа в Пазарджик.

В пълната зала при спазване на всички противоепидемични мерки председателят на ДПС  Карадайъ поиска подкрепа за ДПС и за програмата за ускорено икономическо развитие на ДПС, която да доведе до стабилност страната ни. 

Карадайъ заяви ГЕРБ, която бе създадена с анти ДПС кампания и бе докарана на власт отново с анти-ДПС кампания, доведе икономиката с ръст 1-2 % тоест никакъвЗа нашата икономика ако няма ръст 7% няма как да достигнем средните нива на ЕС. За това България се нуждае спешно от програмата за ускорено икономическо развитие на ДПС, която да даде едно по- добро бъдеще на нашите деца, внуци и родители.“

Карадайъ се обърна към всички, които поради една или друга причина в не са част от ДПС и заяви „Задуха вятърът на промяната. Ерата ГЕРБ приключи. Сега в момента няма нужда да се чудят на къде да се върнат, вкъщи под покрива на ДПС. Силният е великодушен. Ние от наша страна трябва да направим всичко за да бъдем силни и да бъдем заедно.

Зам.– председателят на ДПС Йордан Цонев призова всички да подкрепят младата листа на ДПС в името на по-доброто бъдеще  на нашите деца. „Нашите деца искат промяната. На тях принадлежи светът на компютрите, на роботите, на зелената икономика, светът на екологията, на водородната ера. Това не е нашият свят, ние направихме какво можахме, сега остана да дадем път на децата си“ заяви Цонев.

Той призова през  7-ми месец да подкрепим с номер 7 ДПС защото   „ДПС знае как да направи промяната.“ И призова Нека направим България европейска страна и сме горди.“

http://epicenter.bg

 

loading...