Каквото му е на ума на трезвен човек, това е на езика му, когато е пиян. На пияния морето му е до коленете. Колко още красиви поговорки, характеризиращи поведението на пиян човек, има в нашия богат фолклор? Не можете да преброите всички, но междувременно няма да има достатъчно от тях, за да опишат нюансите на това, през което преминава всеки пиян гуляй. Астролозите се опитаха да обобщят и разкриха как се напиват представители на различните зодии.

Овен

„Да се ​​качим на покрива, а? Или не, по-добре ли е да разбиеш сейфа на шефа и да сложиш детски рисунки вместо документи? Не! Ще откраднем лодката! И тогава ще се върнем. Вероятно ”. Това са приблизително предложенията, раздадени отдясно и отляво от пияния Овен. След като пие силно в името на Бакхус, той се втурва към приключенията и в същото време си събира компания. Самият той, като правило, излиза невредим, но не винаги може да гарантира безопасността на своите колеги авантюристи.

Още повече, че Овенът се напива до такова вдъхновено състояние с безобидна бира.

Телец

В алкохолно пътуване Телецът е красив – с постоянство, достойно за по-добро използване, той постига случайно поставена цел. Тъй като не е свикнал да отклонява избрания път, сутрин често му се налага да се чуди: как да получа 40 чифта ръкавици на райета във всички възможни цветове? И къде по дяволите е заплатата?! Оказва се, че под мухата той нямал търпение внимателно да увие ръцете на всички статуи в града.

В същото време Телецът предпочита да пие водка или вино.

Близнаци

Хората от този знак пият само в компания и затова рядко стават запалени пиячи. За тях алкохолът е символ на празника. Но те не знаят мярките в забавлението. Затова те ще пият рядко, но подходящо – докато последният пиещ приятел не падне под масата.

Обичат да празнуват дните на отказ от трезвост с вино и текила.

В какво вярват зодиите?

Рак

Раците не са силни в пиршествата. Не им е позволено да се впускат във всички сериозни липси на здрави нерви и лошо здраве. Но ако някой е успял да напие Рака, изчакайте: той ще осигури „програмата“ на вечерта – в началото той избухва в сълзи от някаква твърде остра шега, а след това неволно започва да разпространява всички тайни, свои и чужди по същото време.

Освобождава езика на Рака вино и шампанско.

Лъв

Лъвовете обичат да пият изискано, наслаждавайки се на всички нюанси на напитката, така че рядко ги виждате в бирария с чаша обикновен лагер. Но каквото и да изберат тези пичове, те трябва да бъдат нащрек. От допълнителни очила Лъвът губи блясъка си, става смешен и сладък. Всичко би било наред, но тогава той може да не си прости за това. До следващото питие, разбира се.

От напитките Лъвовете предпочитат нещо скъпо и със сигурност почтено.

Дева

Сред Девите повечето са трезвени. Но има и изключения. Концепцията за търсене на истината във виното им е близка, така че могат да седят в ъгъла с една чаша цяла вечер, докато други се нахвърлят. Не е лесно да ги напиете, те рядко пречат на напитките и са твърде добре запознати с въпросите за запазване на лицето по време на пиене. Но ако конецът на Богородица бъде откъснат, тя ще танцува на масата и на стълба, а чашата за продажба от бара ще свири.

За редки случаи на отиване в астралния план Девите избират вино и крафт бира.

Кои жени са най-апетитни според зодията

Везни

Тези момчета също обичат да разбират напитките, да бъдат естетични, но не знаят добре мярката. Следователно, в тяхното изпълнение, дегустацията на скъпо уиски може бързо да се превърне в първенство по литербол. Тогава Везните ще се упрекват за слабост, но това е точно до следващото забавление.

„Relish“ Везните обичат силни напитки, особено уискито.

Скорпион

Скорпионът е истински любител. Той ще води компанията през барове, избени таверни, ъндърграунд клубове, докато остане сам. В същото време, след няколко изстрела, той става много емоционален: може да плаче, да крещи и дори да се кара с другите. В този момент основното е да не му давате причина. Но има и другата страна на монетата: Скорпионът отлично помни какво се случва и след това радва спътниците си с пиене със забавни истории за техните приключения.

Харесва уиски, водка и вино.

Стрелец

Ето го, ценител на добрата пиячка! Стрелецът обича да пие, но по такъв начин, че всичко е подредено по поръчка: компанията е подходяща, искрена и масата е подредена, както трябва. След това той ще върви по пълната програма: с песни, танци, шеги и със сигурност през целия път. Вярно е, че на финала може да накуцва и да удари непълнолетен.

От всички напитки той избира обикновена водка.

Дамите от тези зодии са способни да разорят и най-богатия мъж!

Козирог

Отношенията с алкохола при Козирозите са два вида: или пият така, или изобщо не се интересуват от алкохол. Не се колебайте да пропуснете чаша, те са сами. Намирането на Козирог, който пие умерено, е голям успех и рядкост. Освен това силните напитки не променят настроението им: ако са започнали да пият от скръб, тогава е малко вероятно до края да обичат целия свят и да се усмихнат щастливо.

Те нямат конкретни предпочитания при избора на напитка.

Водолей

Това е истинската душа на компанията! Вдигането на чаша Водолеят не е против приятелите и по-скоро заради тях, отколкото заради пиенето. И щом приеме „за блясъка на очите си“, в него избухва извор на творчество: той е готов да рецитира Шекспир наизуст, да обсъжда късния Пикасо, да се вписва в снимките на нов артхаус филм. Но този празник не трае дълго: след третата чаша Водолеят спокойно ще заспи с лице в салатата, без да разкрива на събеседника си защо Моцарт е толкова красив.

Еднакво щастливи с вино, с бира, с водка.

Риби

Рибите са майстори да пият като пристанищни моряци и остават привидно трезви като стъкло. Как го правят, никой не знае, включително и самите тях. Но не могат да спрат навреме. Ако вече са целунали бутилката, няма да се успокоят, докато не свършат с пиенето. Тогава, разбира се, ще съжаляват и ще се закълнат, че повече няма да вземат нито една капка в устата си! Никога!

Те обичат силни напитки.

Ето какви неподозирани тайни крие зодиакалният ти знак според Лунния хороскоп