Телосложение

Талантливият любовник се отличава с широките си рамене и тесни бедра. Е, странно, но факт – ръстът тук няма никакво значение.

Спорт

Не, той не е наблъсканият със стероиди, напомпан красавец, а мъж в добра форма. Харесва фитнеса, но не е вманиачен по количеството калории и по това как изглежда отстрани, когато вдига щанги.

Целувки, които възбуждат

Ако приятелят ти е прекалено настоятелен за едно или друго и не обръща внимание на сигналите ти за дискомфорт, които ти не спираш да му изпращаш, най-вероятно той ще се държи по същия начин и в леглото. И обратно – ако той съвсем леко докосва устните ти в началото, дава ти време да дойдеш на себе си, то бъди сигурна – този мъж знае какво означава „качествена прелюдия“.

Активна житейска позиция

Избери си деен партньор, ще е чудесно, ако той има и собствен бизнес. И заобикаляй аморфните типове, които киснат нонстоп в социалните мрежи или играят онлайн игри.

Мек, но уверен допир

Хмм, той все едно без думи ти казва, че ти си не просто желана, а обожавана жена.

Решителен и открит поглед

Той не се опитва да те накара да отместиш поглед, защото си се преситила със съмнителни статийки за алфа-самците. Не търси прекалено настойчиво контакт, а абсолютно естествено прави така, че самата ти все по-често да го поглеждаш в очите.

Вътрешно спокойствие

Този мъж излъчва такава увереност в себе си, че забравяш за всичките му провали, включително и за нелепите му съчетания на костюм с маратонки и за смешната му прическа.

http://www.cosmopolitan.bg

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. РИБОЛОВ
 9. ГЮВЕЧ
 10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. България – Китай 中国保加利
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 3. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
loading...