Коалиция ГЕРБ-СДС в Добрич Републиканци за България ПП ГП Българско Лято
Българска Социалистическа Партия Движение за права и свободи

Нова година 2021 е годината на Вола според източния хороскоп и именно това животно е символ на любовта и брака, така че тази година ще бъде благоприятна за любовта. През 2021 г. двойките ще създадат сериозни връзки, но ще има малко романтика, очаквайте практически действия от близките.

Овен (21 март – 20 април)

За Овен 2021 г. ще донесе нови възможности, нови приятели и любов. Тази година за вашата зодия е една от най-успешните и успешни.

И така, през първите месеци на 2021 г. Овенът ще има много романтика. Ще бъдете доволни от стабилността на връзката, която имате сега, и ще се разбирате добре с партньора си. Под влиянието на звездите страстта между вас и любимия ви ще се увеличи.

Семейните двойки също ще имат вълшебна атмосфера у дома тази година, пълна с любов, грижа и топлина.

И самотните Овни ще срещнат любовта на живота си. Между вас ще има много страст, но трябва да внимавате с това. Уверете се, че чувствата ви един към друг са взаимни.

Телец (21 април – 20 май)

Телецът през първата половина на 2021 г. трябва да очакват промяна в любовния си живот. Някои от тях може да решат да променят връзката ви. По-специално, някои представители на тази зодия може да имат любовна криза. Затова се пазете от постоянни битки с партньора си и се поддавайте един на друг.

Семейните двойки и двойките във връзките тази година ще могат да стабилизират личния си живот. Всичко ще върви добре между вас, кавгите ще намалят и ще получите „нова порция“ любов от любимия човек. Понякога си струва да освежите сетивата си.

Но от втората половина на годината астролозите предричат ​​нова любов за самотния Телец. Едва в края на 2021 г. ще срещнете човек, с когото можете да развиете романтична връзка. Тази среща може да се проведе на парти.

Близнаци (21 май – 21 юни)

Близнаците през първите месеци на 2021 г. ще имат много положителни новини. Някои от вас ще намерят любов, други ще укрепят връзката ви. Очаква ви година, изпълнена с хармония, чувственост и емоционална близост.

Ще се радвате на приятни и чести срещи от любимия човек. Тази година ще изпитвате силни чувства и ще бъдете щастливи с партньора си. А краят на 2021 г. ще бъде благоприятен за младите двойки и съпрузи. Затова Близнаците имат всички шансове да укрепят връзката с любимия човек.

А самотен Близнаци може да се влюби от пръв поглед и да намерят щастието. Успехът в любовния ви живот може да не се случва много често, но сега трябва да се възползвате от него. Затова тази година е благоприятна за започване на връзка.

Рак (22 юни – 22 юли)

2021 за Раците ще бъде невероятно от самото начало. Всички конфликти и недоразумения най-накрая ще останат в миналото. А Годината на Вола ще ви донесе мир и хармония в семейния живот.

Бракът и сериозните връзки ще имат положителни аспекти тази година. Ще бъдете пълни с щастие, няма да следите времето и ще се радвате на връзката с партньора си. Звездите ви съветват да се грижите повече за любимия човек, да се съобразявате с неговите интереси и да не ревнувате.

И самотните Раци ще срещнат очарователен човек през втората половина на 2021 г. , но на пръв поглед ще си помислите, че между вас няма нищо сериозно. С течение на времето обаче ще се потопите с главата в тази връзка и ще повярвате в истинската любов.

Лъв (23 юли – 23 август)

През първите месеци на 2021 г. любовта ще нахлуе в живота на Лъвовете с истинска буря. Тя може да промени живота ви завинаги и да направи чувствата между вас трайни и трайни. Тази година ще се отдадете на връзките и семейството и ще получите истинско удоволствие от това.

Затова за двойки и хора във връзки 2021 г. ще бъде като нов меден месец. През последната част на годината страстта ще играе важна роля, ще има много емоции и чувства. Ще можете да изживеете прекрасна любовна история.

В същото време самотните Лъвове изведнъж ще се влюбят от пръв поглед: професионалната връзка може внезапно да пламне от страст и след фатална среща ще бъдете „покрити“ от любовта от този човек. Ще бъдете напълно възхитени от чара на човека, за когото се грижите.

Дева (24 август – 23 септември)

В началото на 2021 г. любовният живот на Дева може да се сблъска с някои предизвикателства. Ще се поколебаете да направите избор, но в крайна сметка това ще ви донесе много щастие. Но като цяло Девите ще бъдат в романтично настроение през цялата година.

В отношенията и семействата са възможни неочаквани положителни събития. По-специално, оферта, годеж или дори сватба тази година може да ви очакват. Освен това 2021 г. ще тества силата на връзката Дева, така че ако те наистина са ви скъпи, погрижете се за тях и не правете грешки.

А за самотните Деви Годината на Вола ще помогне да се създаде жажда за романтика. Дори и с големи очаквания, можете да срещнете половинката си. И звездите ще ви помогнат в изграждането на тези взаимоотношения, но ще трябва да сте постоянни.

Везни (24 септември – 23 октомври)

2021 е добра година за Везни. Ще имате добри отношения с близките си. Везните, които са в сериозна връзка, ще бъдат напълно доволни тази година. Следователно, това е чудесно време да се сгодиш, да се ожениш или да възстановиш любовния си живот.

Освен това хороскопът предсказва идилия в семейния живот. Това ще бъде улеснено от символа на годината – Бика, който се застъпва за лоялност и семейни ценности. А влиянието на звездите ще затвърди любовта между вече утвърдени двойки. Ще прекарвате повече време заедно и това ще ви сближи.

И самотните Везни, неочаквано дори за себе си, ще се влюбят в човек, с когото съдбата ще ви донесе. И въпреки че много познати очакват представителите на тази зодия, не всеки ще може да срещне истинската любов.

Скорпион (24 октомври – 22 ноември)

Скорпионите ще имат страхотни времена през 2021 година. Смях, прегръдки и целувки – ще имате много от това. По-специално, първите месеци от годината ще ви донесат щастие, така че ще останете изумени. Звездите наистина искат да ви вдъхновят.

В любовните и семейните отношения Скорпионите ще са склонни да експериментират и да търсят нови, необичайни усещания. Като цяло годината ще бъде щастлива за вас, ако се допуснат грешки, тогава можете да коригирате ситуацията. Този период е благоприятен и за годеж и брак.

Самотните Скорпиони в началото на годината ще искат сериозна връзка, но чувствата едва ли ще са взаимни. Звездите призовават да не губят сърце и да чакат лятото. В края на краищата точно тогава можете да намерите любовта си.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Стрелците през 2021 г. Любовта ще преследва. Ще получите чисти чувства, вълшебни емоции и приятни моменти. Годината на Вола ви обещава благоприятни промени в личния ви живот, но бъдете подготвени за проблеми.

Двойките във връзката ще балансират в хармония и желание за приключения. Първата половина на годината е много благоприятна – ще успеете във всичко замислено и дори повече, особено по отношение на семейния живот или раждането на деца. Това е добра година за укрепване на любовните отношения.

Но самотният Стрелец тази година ще успее да намери сродна душа и най-доброто време за това ще бъде лятото. Звездите обещават среща с интересен човек при необичайни обстоятелства.

Козирог (22 декември – 20 януари)

За Козирога 2021 г. идва със сантиментален климат, който ще контрастира през първите месеци. Ще преминете от едната крайност в другата, но любовният ви живот ще се подобри. Връзката ви с партньора ви ще бъде пълна с романтика до края на годината.

Козирозите във връзката ще бъдат безоблачно щастливи във връзката. Любовта им през 2021 г. не е в опасност. Освен това, в Годината на Вола, можете да издигнете връзката си на следващото ниво. Но звездите съветват семейните Козирози да прекарват повече време със сродната си душа и децата.

Самотните Козирози искат приключения и емоции. Следователно има голяма вероятност бившият любовник да иска да възстанови старата връзка, но тази опция трябва да помислите внимателно. До края на годината ще срещнете човек, който е предназначен за вас.

Водолей (21 януари – 20 февруари)

През 2021 г. Водолеят ще бъде в състояние на еуфория. От първия месец на годината ще получите шанс за ново начало на любовния ви живот (очаква ви решаващо и неочаквано събитие). Освен това това е благоприятен период за изграждане на семейство.

При двойките ще цари взаимното разбирателство, повечето Водолеи тази година ще изпитват привързаност към своите партньори. Можете да намерите щастие в силните връзки. Като цяло ви очаква напрегната година, но астролозите препоръчват да не се поддавате на изкушения.

Самотните Водолеи ще се опитат да стабилизират любовния си живот и да изградят силни връзки. Може би ви очаква любов от пръв поглед (това може да се случи по време на пътуване в чужбина или неочаквана среща). Но първо трябва да разберете какъв човек бихте искали да имате наоколо.

Риби (21 февруари – 20 март)

Рибите през първата половина на 2021 г. ще получат много любов и удоволствие. Сега сте в навечерието на големи промени и всичко, което ще започне в края на годината, ще продължи през 2022 година.

Двойките в любовния живот няма да имат големи проблеми. Астролозите препоръчват да отделите време за семейния живот, да правите обща кауза заедно, за да се сближите и да се отворите един към друг от нови страни. Обърнете внимание на близките си и тогава годината ще остави приятно изживяване.

За самотните Риби шансовете за намиране на партньор ще се увеличат, но не е нужно да бързате с това. В точното време ще срещнете мечтаната двойка, защото вие го заслужавате. Затова трябва да се отпуснете и да се насладите на любовта.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Agustina Anon
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

 

 

 

 

 

loading...