Какво разкрива вашата управляваща планета за характера ви?

0
1293

Всяка зодия си има управляваща планета. Всяка планета, от своя страна, разкрива или отговаря за нещо от характера на човек. Слънцето е огледало на личността, Меркурий влияе на начина на мислене, Венера пък е отговорна за начина, по който обичаме. Някои планети владеят два знака: Меркурий, Венера, Марс, Юпитер и Сатурн, докато други планети управляват само един знак: Слънце, Луна, Уран, Нептун и Плутон. Ето и повече по темата какво разкрива вашата управляваща планета за характера ви:

 

Овен

Марс управлява вътрешните стремежи, емоции и страсти. Това е планетата на действието. Затова хората от този знак са свръхамбициозни, много емоционални и обичат да се себеизразяват.

Телец

Венера е планетата на обичта. Тя показва дали човек ще бъде забавен, спонтанен, романтичен или сладък любовник. Дали ще обича със сърцето или с разума си.

Близнаци

Меркурий е планетата на мислите, дар словото и общуването. Затова повечето хора от зодия Близнаци говорят бързо, остроумни са и нямат проблеми с общуването.

Рак

Луната е причина тези хора да се сърдят лесно и то за най-малкото нещо. Те са склонни да таят чувствата си, вместо да говорят за тях.

Лъв

Слънцето е в основата на този знак. Именно то дава вътрешния огън, енергията и харизмата на личностите от зодия Лъв.

Дева

Ако мислите с няколко хода напред, то това е заради Меркурий. Тази планета управлява и зодия Дева.

Везни

И Везните са с управляваща планета Венера. Именно затова те са супер романтични – хора на цветята, вечерите на свещи и вълнуващите изненади за половинката.

Скорпион

Плутон управлява този знак. Това е планетата на дълбоките емоции и фините импулси. Това е интензивна, мощна планета, която човек не може да подцени!

Стрелец

Юпитер е планетата на този знак. Тя отговаря за съзнанието и нуждата за вътрешно израстване. Хората от този знак са духовни и оптимистични личности, родени под щастлива звезда.

Козирог

Планетата Сатурн е най-голямата проверка на реалността. Тя кара хората от зодия Козирог да имат чувство за дълг, да бъдат по-съсредоточени, да работят здраво и да са винаги сериозни.

Водолей

Уран прави хората от тази зодия толкова забавни и умни. Тази планета управлява спонтанността, новостите и неочакваните неща.

Риби

Нептун прави хората от зодия Риби толкова замечтани, прекрасни, трогателни и сладки, но и някак объркани. Рибите трудно виждат реалността именно заради богатото си въображение. http://www.tialoto.bg