Sputnik е събрал всички най-точни прогнози на астролозите в своя избор.
Годината на Черния воден тигър ще донесе съдбовни срещи за абсолютно всички знаци на зодиака. Но какъв ще бъде характерът на тези познанства – бизнес или лични? Подробният хороскоп за жени 2022 ще отговори на този въпрос.

Овен
Жените Овен трябва да излизат по-често в хората, защото през цялата година знакът им ще бъде повлиян от планетата Юпитер, свързана с мъжкото начало. Следователно има голяма вероятност да срещнете мъж, освен това влиятелен, заемащ добра позиция в обществото. Много жени Овен могат да се омъжат за чужденци.

Как с френска целувка жените определят дали мъжът е годен за баща

Телец
Жените Телец трябва да обърнат специално внимание на проблемите с гръбначния стълб, за да не станат хронични в бъдеще. Началото на годината може да доведе до криза в отношенията, но до втората половина всичко ще се промени. Междувременно социалният живот и кариерата са само приятни: Телецът ще срещне нови приятели и уверено ще се издигне нагоре по кариерната стълбица, участвайки в проекти с висок профил.

6-те повратни точки за всеки брак

Близнаци
В годината на Черния воден тигър свободните жени Близнаци могат неочаквано да срещнат своята половинка и да се оженят. Собственикът на годината също предпочита Близнаците, които вече са женени: съпрузите ще ги зарадват неописуемо, след като са получили повишение.

Учени откриха ген на изневярата при част от жените

Рак
Жените Рак през 2022 г. също ще бъдат повлияни от Юпитер, символизиращ мъжкия принцип. Затова могат да разчитат на познанство със силни мъже. Има и голям шанс да имате синове.

Добрите любовници са по-склонни да прощават изневери

Везни
Друг знак, който може да бъде късметлия по отношение на успешен брак. Ако вече сте били предложени, по-добре е да не регистрирате връзка през януари или февруари, а да се ожените през пролетта – по това време влиянието на планетата на любовта Венера е особено силно.

Как жените „принуждават“ мъжете да им изневеряват

Водолей
Жените Водолей са активно повлияни от планетата Сатурн, която ще отнеме всичко излишно от живота – ненужни връзки, токсична работа, фалшиви приятели. Затова всички неуспехи трябва да се приемат с благодарност – в края на годината ще разберете, че преодоляването на проблемите ви е направило по-щастливи. Безплатните Водолеи могат да създадат семейство.

Най-дразнещите черти на отделните зодии

Лъв
Омъжените жени Лъв ще преживеят брачна криза през първата половина на годината, но проблемите само ще заздравят връзките. И в работата всичко е безоблачно за цяла година: ранните лъвове могат да бъдат повишени, а лъвовете от второто и третото десетилетие могат да бъдат посетени от мисълта за радикална промяна на сферата на дейност.

Как да разберете дали сте любовницата?

Дева
Нептун може да повлияе негативно на жените Дева, вдъхвайки стрес и апатия. Пътуванията ще помогнат за преодоляването им, така че е по-добре да не отлагате ваканцията. По отношение на любовта трябва да бъдете внимателни – има голям риск да се влюбите в несвободен човек, но тук също не е необходима астрологична прогноза: такава връзка няма да донесе нищо добро. А всички останали връзки са обречени на щастие и взаимност.

10-те златни правила на успешната прелюбодейка

Скорпион
Жените Скорпион ще подкрепят партньори през първата половина на годината – техните млади хора или съпрузи може да имат проблеми или със здравето, или с работата. Въпреки това, още през юни Скорпионите ще почувстват облекчение. Е, тези представители на знака Скорпион, които са мечтали за дете, могат да разберат за бременност – тази прогноза е особено вероятна за жени, родени на 2-11 ноември.

7 начина умно да контролираме мъжете

Стрелец
Май-ноември 2022 г. е поредица от безкраен късмет за жените Стрелец. Те чакат повишение, или покана за мечтана работа, и предложение за брак, и увеличение на доходите. Е, здравето няма да ви подведе!

С какви жени най-често изневеряват мъжете

Козирог
Добра година за кариерно израстване. Ще имате късмет и в любовната сфера: от февруари до май жените Козирог трябва да излизат по-често. Семейните Козирози очакват стабилна и щастлива година, възможно е попълване в семейството.

На какви жени се доверяват мъжете

Риби
Свободните жени Риби не трябва да отказват командировки в чужбина – вероятно е съдбоносна среща. Любовта и романтиката са това, което очаква Рибите през 2022 г. Щастливи и семейни Риби: чакат попълване в семейството.