Е, кога ще го разбере? В зависимост от зодиакалния знак на вашия мъж, може да не бъде никога.

Понякога момчетата пропускат хубави неща. Най-често те осъзнават това след факта.

Това може да бъде особено разочароващо, когато сте знаели, че имате нещо добро и всичко се е превърнало в празнота.

Е, кога ще го разбере? В зависимост от зодиакалния знак на вашия мъж, може да не бъде никога.

Някои момчета просто не могат да признаят, че грешат, но това не им пречи да пропуснат бившата си, когато любовта е била истинска. Ако сте виждали и особено сте срещали упорит човек, това може да е краят на света, преди той дори да намекне за факта, че загубата ви е огромна грешка.

Човек, който е по-свързан с емоциите си, може да слезе от лодката, преди да се удави напълно. И така, кога наистина ще разбере каква ужасна грешка е допуснал?

Ако си спомняте зодиакалния му знак, астрологията може да разкаже много за това как да го накарате да ви липсва, особено след раздяла.

Когато реалността достигне целта си и той започне да ви липсва, ще се върне ли?

Овен (21 март – 19 април)

Мъжете Овен са по-нахакани, отколкото може да си представите.

Дори да осъзнаят, че вие ​​сте били абсолютната любов на живота им и не могат да си представят, че ще ви напуснат, те никога няма да ви кажат.

Победата и идването на първо място е едно от най-важните неща за Овен. Той няма да признае провала си или факта, че ви е загубил, но със сигурност ще разбере, че е допуснал грешка много скоро след раздялата си.

Когато започне да се чувства така, сякаш е загубил партньора си, ще му липсваш повече от всякога.

Телец (20 април – 20 май)

Телецът е упорит и ще се бие, ако почувства, че започва да ви липсва.

Със сигурност ще разберат, че са загубили някой страхотен човек, след като отидат да готвят страхотна храна и нямат готвач. Тази липсваща романтика ще ги накара да се чувстват сякаш пропускат нещо и веднага ще разберат, че това сте вие.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Близнаците винаги ще изглеждат добре.

Те мразят да бъдат сами, така че на втория или третия ден без теб в живота си, те ще разберат какво са пропуснали. Що се отнася до старите ви кратки чатове и еднодневни екскурзии, те ще искат да бъдете с тях, вместо да живеете собствения си живот.

Рак (21 юни – 22 юли)

Ракът е много, много емоционален. Дори да беше чиста раздяла, те биха обвинявали себе си.

Всяко малко напомняне за вас, като да не получавате тези добри сутрешни съобщения или сладки телефонни обаждания, ще им покаже, че сте били най-великото нещо в историята. Най-вероятно ще им отнеме само ден или повече, за да стигнат до това заключение.

Лъв (23 юли – 22 август)

Лъвовете са много сърдечни, така че няма да ви оставят на прах след разделяне. Те също са много страстни и могат да обичат дълбоко, ако са в правилната ситуация.

Няма да им отнеме повече от седмица, за да разберат какво са загубили. Що се отнася до страстта, която споделяте, това ще е първото нещо, което му омръзва.

Дева (23 август – 22 септември)

За съжаление, ако сте обсебени от Дева, затворете.

Те са супер нарцистични и мислят, че могат просто да прескачат от човек на човек или отношение към връзката. Дори да им липсвате, това няма да продължи дълго, докато не тръгнат да търсят следващата си любов.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Ще знаете точно кога Везните ви липсват, защото мразят да бъдат сами.

Да бъдеш сам е едно от най-лошите неща, които могат да се случат на Везни, така че ако им липсваш, веднага ще ти се обадят.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпионите са страхотни, когато става въпрос за изразяване на емоциите си. Ако им липсваш, което не могат да понесат, те няма да се страхуват да посегнат и да ти кажат.

Те обаче понякога стават ревниви, така че ако има дори намек, че живеете малко по-добре без тях, те просто ще забравят цялата ситуация и ще продължат напред.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

За съжаление, Стрелецът обича свободата си. Те също са нещо най-лошото.

Извинете, но те вероятно никога няма да разберат, че сте сами, камо ли да ви кажат за това.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Козирогът е знак, че никога не пропуска бившия.

Но други хора, които наистина много държат на традицията и правят нещата последни, ще имат дума за вас след раздялата. Може да не е моментът, в който те навършат пълнолетие, когато осъзнаят, че сте били любовта на живота им, но може да искат да се оттеглят още малко в себе си.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Водолеят ще размишлява, докато намери причина, поради която вие не сте тази.

Те са емоционални и оптимистични, но след като мозъкът им започне да работи, той не може да бъде спрян. След няколко дни може да си помислят, че са пропуснали някой специален, но никога не се знае.

Риби (19 февруари – 20 март)

Рибите са най-емоционалният знак. Те решиха, че на първата среща вие сте „този“.

Вероятно сте скъсали с тях и сега сте затънали да се чудите какво ще правите по-нататък или някога отново ще намерите някой, който ще се отнася с вас по този начин.

loading...