Водолей: Психиатър или танцьор

В миналия си живот са имали студен, рационален и търпелив подход към хората и нещата и са били отлични психиатри. Като големи хуманитаристи с добро сърце, те винаги искат да помагат. Известни са като мислители, което означава, че са имали способността да виждат проблеми в хора, които другите са игнорирали. Водолеите могат винаги да виждат десет години напред и това им позволява да се отличават в работата си, в диагностицирането и лечението на пациентите им. Но спокойният и премерен живот уморява активния Водолей. Голяма част от представители на въздушния елемент са били запалени танцьори, които не могат да си представят живота без пътуване и турнета.

Риби: Окултист или еколог

Всеки знае, че Рибите са същества малко извън този свят, но от света на мистицизма и други паранормални неща. И да посветиш живота си на служене на някакъв култ, за предпочитане по-тъмен и по-страшен, е най-подходящото занимание за тях. А техните ентусиазирани привърженици ще го почитат, ще предлагат благословии и във всяка неразбираема ситуация ще паднат на колене пред тях. В един от предишните си животи зодия Козирог са били много ангажирани с опазването на околната среда. Те са в постоянен контакт с природата и прекарват много време в грижи за животни. Въпреки че може да няма толкова време в настоящия си живот, те все пак искат да защитя околната среда и живите твари.

Скорпион: Шпионин или куртизантка

Загадъчните и мистични Скорпионите помитат всичко по пътя си, за да постигнат целта си. Не е изненадващо, че в предишен живот вероятно са били шпиони на кралски особи, чийто живот е обвит в тайни. Мистерията, потайността и затворения характер на представителите на тази зодия не са случайни. Скорпионите умеят да си държат езика зад зъбите, особено когато става въпрос за пазене на тайни. Те са известни със своята сексуалност. Ето защото дамите от тази зодия в предишния си живот може да са били куртизантки. Те примамват най-добрите мъжки умове сред околното нещастно човечество, задоволяват сексуалните си нужди и отпращат ухажорите с разбито сърце и празни джобове.

Рак: Гадател или учител

Никой по-добре от Рака не знае как да ви накара да се замислите за смъртната опасност, която крие вкусното ястието с гъби. Или да ви предупреди за опасностите, които дебнат в изоставените кладенци. И бъдете сигурни, че техните предупреждения със сигурност ще се сбъднат. Въпросът не е в това, че Раците притежават дарбата на пророци. Факт е, че те имат способност да убеждават, което е основното качество в трудната задача на гадател на свободна практика. Много е вероятно да са били гадатели в предишния си живот. В същото време се отличават с алтруизъм, желание да се притекат на помощ и способност за съчувствие. Затова е  възможно да се били учители, с правилен подход към децата.

Везни: Адвокат или революционер

Везните винаги са готови да се борят за справедливост и затова в миналото може да са били адвокати или революционери, които се отличават с неподкупност и благородство. Този знак обожава хармонията и реда, но в същото време обича да се забавлява и да организира грандиозни шоута. Следователно биха могли да са  участници в цирк – клоун или акробат, зависи от чувството им за хумор. Придворни дами също биха могли да бъдат, защото създават приятна атмосфера дори само с присъствието си. Везните имат природната дарба да събуждат у другите незабавно желание да бъдат откровени с тях, затова в свободното си време можете да заплетат няколко интриги и да организират дворцов преврат.

Близнаци: Философ или артист

Да мислят задълбочено за устройството на света по такъв начин, че никой да не разбира нищо, но всички да им се възхищават. Това е най-подходящото занимание за Близнаците – да философстват. В същото време могат дори да живеят в бъчва – така или иначе никой няма да предположи, че това е просто представление и те със сигурност ще бъдат записани в аналите на историята. Философът никога няма да остане гладен и лишен от нещо, защото винаги ще има кой да пие от извора на мъдростта, с надеждата, че ще открие истината за света и живота. Близнаците също така са склонни към творчество и биха могли успешно да се изявяват на театралната сцена. С талантливата си игра те възхищават тълпите.

Козирог: Директор или спортист

Не съществува нито един друг хороскопски знак с работен етикет като този на Козирогът. Техният ежедневен живот е само работа, постигане на цели, установяване на бизнес контакти и сключване на сделки. Логични, рационални и винаги смирени, лесно знаят как се изработват нещата и не се отказват, докато не постигнат целта си. Затова вероятно в миналия живот са били изпълнителни директори – защото това е тяхната цел и са я постигнали. Целеустремените Козирози се опитват да контролират всички сфери на живота. В същото време успяват внимателно да следят храненето и здравето си. В минал живот тези земни знаци на зодиака може да са били професионални спортисти с много награди.

Дева: Лечител или учен

Девите имат любознателен ум и са рационални. В миналото такива хора са посвещавали живота си на науката. Вероятно са научили законите на Вселената, откривайки законите на физиката. Тяхната педантичност и гъвкав ум са им помогнали да направят не едно и две открития. В същото време са благородни и е много вероятно да са били медицински работници или народни лечители. Те умеят да варят отвари, да ги дават на страдащите и потривайки ръце, чакат да видят какво ще се случи. Девите се гордеят със своята практичност и обичат да бъдат полезни, затова в предишните си животи са правили опити с лабораторни мишки. Изненадващо умни, те са донесли много полза на учените в миналото.

Телец: Земевладелец или художник

Телецът, както знаем, не се нуждае от много. Малко обаче също не винаги му е достатъчно. Истината е, че Телецът се нуждае от всичко, за да се чувства спокоен: малка къща (скромно имение с тридесет стаи), огромна камина (иначе къде да се топли в дългите зимни вечери), котешко мъркане! Е, има двеста подчинени, трудолюбива половинка (за предпочитане да не е от елитна фамилия, за да служи на господаря и да не се издига пред очите му всеки ден) – ето го, успешен земевладелец. Телците имат и творчески потенциал и неизчерпаем запас от енергия. Затова в предишен живот е вероятно да са били художници, които са вдъхновявали околните със своите произведения на изкуството.

Стрелец: Воин или пътешественик

Свободата е свещена ценност за Стрелците и във времена на робство, война и бедност е много вероятно да са били воин, който не жали стрели в борбата срещу злото. Те са неспокойни, когато са на едно място и винаги искат приключения, но в миналия си живот са имали причини, за които е трябвало да се борят. В допълнение към физическата битка, може да са били воин в интелектуалния свят, като активист. Във всеки случай оптимизмът и смелостта на Стрелец може да са вдъхновили много хора в минал живот. Който не поема рискове, не живее. Стрелците са темпераментни, страстни натури, които обичат тръпката. Астролозите са сигурни, че в един от миналите си животи са били пътешественици.

Лъв: Писател или оратор

Лъвовете обичат да блестят повече от всичко на света, а в миналото е било възможно да блеснете както в съда, така и на сцената. Те жадуват за внимание, слава и популярност и със сигурност в предишния си живот са били много известни личности. Тъй като умеят да омайват с приказките си, вероятно е да са били оратори, писатели или трубадури. Понякога арогантни, способни да запазят високо вдигната главата си при всякакви обстоятелства и да бъдат популярни. Харизматични, винаги изглеждащи перфектно, с идеален външен вид, прическа и елегантни дрехи, представителите на тази зодия е много вероятно в предишния си живот да са били крале или хора от висшето общество.

Овен: Пират или военачалник

Овните се отличават с голямо любопитство, рационалност и постоянство. В същото време са готови на всякакви подвизи в името на родината. Затова не е изненадващо, че в минал живот може да са били военачалник или командир, способен да ръководи силна армия. Командването на тълпа от неконтролируеми бандити е идеално занимание за тях. Да преметнат някого през рамо, да хранят акули, да размахват сабя, да пият ром и да се смеят – всичко, от което се нуждаят за пълно щастие. Грабенето на плячка е най-надеждният начин за забогатяване още от времето на неолита, а Овните имат вродена бизнес нюх. Затова не е изключено в някои от предишните си животи да са били морски пирати.

https://trud.bg/