Какви са старите моми според зодията

0
389

Водолей

Почистват дома си

Жената Водолей трябва гордо да поеме по пътя на старата мома и да направи всичко, което е нужно. От сутрин до вечер се разхождайте с малката си сестра, може да си чатите безкрайно с приятелките, да плачете на мелодрами и да почиствате апартамента – всеки ден. Вие сте собствената си любовница, а мъжете… Съжалявам, но, засега нямате достатъчно време за тях. Най-важното е независимостта и свободата на словото. Е, ако се свържете с по-силния пол, тогава можете да забравите за хобита, древни книги, партита за чай с колеги. И изобщо, нека ви приемат в естествения ви вид – без сос и подправки, но това няма да се понрави на силния пол, така че моминския живот ви е гарантиран.

Риби

Намръщени физиономии

Мистериозни по природа, жените Риби не полагат големи усилия, за да останат сами. Лесно манипулират мозъците на мъжете. При това не само с думи и въртене на очи, но и с неочаквано поведение. Или не идват на среща, или го напускат внезапно, или му уреждат засада, или му изневеряват. Накратко, не можете да намерите по-мистериозна героиня. Естествено, рядък мъжки екземпляр ще се осмели да започне нещо сериозно с нея. Е, няма нужда от специална маневра, за да се отърват от него. Дръжте се естествено през цялото време – може да хленчите, да се натъжавате и да правите недоволни физиономии. Колкото по-песимистични сте, толкова по-бързо корабът ще отплават към чуждо пристанище.

Скорпион

Без еротични извивки

Страстна по природа, жената Скорпион е програмирана за любов, чиста като първия сняг. Те вярват, че едно невинно и вечно чувство съществува на Земята и ще се постараят по всякакъв начин да държат наханиците далеч от себе си. Без еротичен външен вид, без извивки, без облекло на гейша, без предложения за релакс. Непрестанно ще бръщолевят за роднини, работа, приятелки и други глупости. Е, накрая го молят да изтича за мляко и кроасан. Човекът ще отиде, но отново ще го видят само в социалните мрежи. И още един мощен начин да се отърват от ухажори: разказват за бившите си любовници, но с такова вълнение и вдъхновение, че никой мъж няма дори да си помисли за връзка с тях.

Рак

Занемарени и старомодни

Жената Рак може да устои на всяка атака от мъж, ако не се грижи за себе си. Да, да, без модни прически, стилни тоалети и диети. Колкото по-зле изглежда, толкова по-добре. Препоръчително е да порови в раклата на баба и да облече нещо ужасяващо. Така със сигурност никой няма да им обърне внимание, но враждебността към такава дама ще бъде постоянна. Изведнъж се случва мъж да успее да се влюби в тях. Може ли да си представите какъв късмет? След това веднага избират нова тактика за отърваване. Опитват се да научат всичко за него или за неговите приятели и роднини. Къде е роден, с когото е говорил в детската градина, имал ли е много гаджета и на кого от училище е носил чантата до дома.

Везни

Постоянно се оплакват

За да може жената Везни да спечели статута на “стара мома”, е необходимо по всякакъв начин да се отрече от концепцията за любов и брак. Те са убедени, че мъжете са истински злодеи, чудовища и похотливи създания. Възможно ли е да създадете семейство с тях? Това по-скоро ще прилича на филм на ужасите, защото дори и омъжени те ще ви вгорчат живота – ще спят в отделна стая, ще се оплакват и въздишат по какъвто и да е повод. Ще звънят на приятелките си и ще се оплакват, че бракът носи нещастие, поробва и не носи нищо приятно. Техният съвет е толкова ценен, че сами ще повярват на всичко. И ще стане чудо – ще останат сами, защото никой не може да търпи ужасните им капризи и мрънкане.

Близнаци

Вземат си куче

За да остане жената Близнаци стара мома до дълбока старост, не е необходим много ум. Вземат си куче, котка или рибка – това е приятна компания. В най-лошия случай може да си намерят приятелка сто пъти по-красива и по-секси от нея, тогава мъжете със сигурност ще ги заобикалят и ще бягат далече от тях. Какво щастие, сами и щастливи! Изглеждат като закоравели феминистки, които отричат чувства и връзки с мъже. Е, ако някой джентълмен все пак ги покори, те ще го бомбардират с въпроси: “Къде скиташ цял ден? Защо не изпрати съобщение? Къде са подаръците? Ръцете се мият преди, а не след хранене.” Колкото повече негативизъм излъчват към мъжете, толкова по-бързо те ще избягат от тях.

Козирог

Крещят от високо

Изненадващо, жените Козирози не са особено нетърпеливи да се омъжват преди 30-годишна възраст. Е, те нямат особено голяма необуздана страст. След 29 се започва – събуждат се желанията, нежности и фантазирани видения. При вида на мъже започва да треперят, бузите стават червени, а ръцете… Просто няма къде да ги скрият от вълнение. Тук е необходимо специално внимание, за да не попаднат в брачните мрежи. Козирогът става истинска мишена за семейни мъже и верни ухажори. Вкарайте повече въздух в дробовете си, качете се на най-високото дърво и се извикайте: “Нека целият свят почака, бракът не е за мен”. След такъв концерт дори каскадьорите няма да посмеят да тичат след вас.

Дева

Намират кусури

Жените Дева няма нужда да измислят нещо изискано. Могат само да седят и да чакат идеалния мъж да почука на вратата. В края на краищата той живее някъде, на планетата. Непознатият, копнее за среща с нея – Принцесата. И така, блестящи, умни, красиви, богати и практични – това са те. Ще бъдат принципни докрай, така че след 50 години може би ще намерят подходящия. Той трябва да има две къщи и трапчинка. Ако все пак срещнат такъв човек, тогава се извиняват и бягат от обвързване. Преструват се на болни, уморени и постоянно намират кусури: “Защо не си излъска обувките? Откъде купи този букет и колко струва?” И накрая го довършват: “Трябва да се прибирам, не съм си изгладила блузата.”

Телец

Гледат мелодрами

За да може жената Телец да се установи завинаги в самота и да държи по-силния пол далеч от себе си, трябва само да окачи ключа на вратата си. Не пуска никого и не ходи никъде! Приятелки є се обаждат и я канят да се забавляват в кафенета или да се срещат с някого? Какви глупости, тя няма да отиде и точка. И сама си живее добре, може да гледа мелодрами, да яде по няколко торти и да си легне в собственото легло. Е, ако все пак се появи на улицата, тя задължително ще предпочете черно облекло. За да ги впечатлите ще трябва де се борите с тях като на корида. Изложби, театри, салони за красота и фитнес, също заобикалят. В крайна сметка има толкова много мъже, които по природа са обсебващи и глупави.

Стрелец

С износени дрехи

Жената Стрелец трябва да избяга на остров или да се пресели на Марс, където никой няма да я намери. Те няма да успеят по друг начин да се скрият от погледа на мъжете. Спешно трябва да се облекат като бедни и скромни женици и да се отърват от късата черна рокля. В противен случай тя коварно ще предаде истинската им същност. Желателно е облеклото им да е сиво, немодерно и износено. Добре е ако някой започне да им говори за любов, да извикат с пълен глас: “Обичам Родината, майка си и себе си!” Мъжете няма да имат никакъв шанс да ги поканят на среща или да ги заведат до олтара. Ако се държат така сякаш най-важното нещо в живота е почистването, прането и готвенето, ще си останат сами.

Лъв

Арогантни и горди

За темпераментните и шикозни Лъвици е най-трудно да останат стари моми. Те се разкъсват между желанията си – да започнат бурен роман или да останат в скучна самота. Но има едно “полезно” нещо, което работи със сигурност. Станете прекалено умни, арогантни, горди и непревземаеми, като скала. Намерете си човек, вбесете го, досадете му с разпити, съставете си план за действие и го накарайте да тича сутрин за кафе до най-отдалечения магазин. Можете да проведете курс на мъжемразците пред голяма аудитория от дами. Основното е, че Лъвицата винаги се чувства като кралица и в банята не сваля короната си, не чисти, не мие… Накратко, самотата до пенсиониране ще бъдете осигурена.

Овен

Самотни скитници

Седят в тъмнина, с ятаган на кръста, но не очакват принц и не вярват във вечната любов… Приблизително така може да се опише портрета на жената Овен, която и за всички диаманти на света не иска да се влюби и да се опие от страст. Няма нужда да крещи на целия квартал, че е амазонка или самотен скитник, всичко е ясно. На лицето є е изписано – не искам да се женя, мечтая да остана стара мома. Това се случва, ако се държат високомерно, горделиво и не се поддават на чувствата си. Ако жената Овен иска нещо, тогава дори принцът на Дания няма да може да я заблуди. Е, ако някой от героичните мъже иска да сложи пръстен на пръста є, тя ще тропа с крака, ще рита и ще го нарича с най-нецензурни думи.