Ицо Хазарта: Заблудих се по отношение на Радев

0
158

©

Целувката между г-н Радев и Гешев доста повече би ме отвратила. Това коментира по bTV депутатът от ПП-ДБ Христо Петров, познат като Ицо Хазарта във връзка с днешно изказване на президента Румен Радев

Формацията беше създадена от Кирил Петков и Асен Василев с подкрепата на Румен Радев. Отчитам го като моя лична вина, че съм се заблудил по отношение на президента, каза още той. 

По време на предизборната кампания всички от ПП и ДБ обикаляхме цяла България и казвахме на нашите избиратели “гласувайте за нас, ще спечелим и ще накараме ГЕРБ да ни подкрепят“. Ние не спечелихме, но след всички преговори накарахме ГЕРБ да ни подкрепят, заяви още Ицо Хазарта.

Той коментира днешните сблъсъци в парламента между депутати от ПП-ДБ и “Възраждане“.

“Един човек и една партия излиза и казва “няма да разрешаваме на тези да говорят, защото не ни харесва“, “ще направим преврат, ако първата и втората партия направят правителство“. Къде е прокуратурата тук, къде е ДАНС. Това е призив към насилие, към преврат“, каза Христо Петров.

Депутатът не смята, че “Възраждане“ са създадени да управляват.

“Те са създадени, за да разрушат малкото, което е постигнато през последните 25 години в България. Зад тези хора стоят българските служби. А техният лидер се казва Румен Радев, така че никак не е лесно да бъдат спрени“, коментира Петров.

Не пропускайте новините и през телеграм канала ни: https://t.me/ndt1eu

Source