Италианската спортна журналистка Флориана Месина никога не крие силните си чувства към “партенопеите”, въпреки че се появи в панела на познатото футболно шоу, озаглавено “Tutti in Campo” по Канал 9 в Италия.

В крайна сметка дори и най-фанатичните фенове на съперническите отбори изглеждат неспособни да я задържат. Външният й вид не оставя място за реакция.

Истината е, че италианската телевизия реши, че стройното присъствие е абсолютно необходимо в едно спортно телевизионно шоу.

32-годишната италианка с корени в Колумбия е присъствие, което не остава незабелязано.

Добре поддържаното й тяло внася отчетливо латиноамерикански въздух, тъй като извивките й карат да ревнуват дори сочните италианки.

Но Месина не просто стои и се усмихва секси пред камерите. Тя отново и отново доказва, че има познания по футбол, докато любовта й към отбора на Наполи е повече от даденост.

Разбира се, представянето й в социалните мрежи е такова, че след кратко време може да няма нужда да се появява в италианската телевизия.

Когато вашите последователи са повече от 770 хиляди , тогава акаунтът ви се счита за просто неустоим.

Спортната водеща – наполовина италианка, наполовина колумбийка, е известна с ниските си топове в ефир, подкрепя Наполи, появи се в Big Brother.

Florian Messina има забележително присъствие в Instagram, където редовно третира феновете си със секси  бикини снимки. А по телевизията е опасна конкурентка на най-известните коментатори на футболни мачове.