“Има такъв народ” обяви ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС за терористи

0
121

© Фокус

От “Има такъв народ“ обявиха управляващото мнозинство, състоящо се от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС, за терористи. Поводът за това е отказът на водещите политически сили да съгласуват законодателството и решенията с най-малката парламентарна група.

“Управляващата сглобка и нейния “Манастирски съвет“, именно “Манастирски“, а не “Министерски“, с любезното съдействие на ДПС и късата патерица на ГЕРБ дойдоха на власт, след като излъгаха всички. Оттогава виждаме само едно – никой не ни пита за нищо. Пише се нова Конституция по кабинетите, никой не ни пита. Не ни питат кой е д а е националният празник, не ни пита кой да е главен прокурор, не ни питат президентът да назначавали служебни правителства. Не ни питат.

Не желаят да ни питат и за законите по Плана за възстановяване и устойчивост. Не желаят да ни питат дали да се отпускат пари на свои фирми. Не желаят да ни питат дали да внасяме зърно от Украйна, или не. Правят каквото си искат и за това България е блокирана от земеделците. Чухме как премиерът на “Манастирския съвет“ Денков ги нарече “терористи“.

Ние разбрахме защо никой не желае да ни пита за нищо. Не защото “Има такъв народ“ е най-малката парламентарна група, а защото ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС знаят, че ние, от ПГ на ИТН, не преговаряме с терористи”.

Не пропускайте новините и през телеграм канала ни: https://t.me/ndt1eu

Source