ИЗТОЧЕН ХОРОСКОП – С КАКВО Е ПРИВЛЕКАТЕЛНА ВСЯКА ЖЕНА СПОРЕД ГОДИНАТА СИ НА РАЖДАНЕ

0
2456

ЖЕНАТА-ЗМИЯ е една от най-очарователните ориенталски зодии. Тя има безпрецедентна женственост и е обзета от енергията от тип Ин. В Япония змията е символ на отворената и силна енергия на сексуалните чакри. Ако жената-змия се роди в летните месеци, потенциалът й е два пъти по-голям.

ЖЕНАТА-СВИНЯ доминра над мъжете с енергията Ян. Има силен характер и същевременно привлекателна нежност. За японците този източен знак символизира плътски удоволствия, но точно това предизвиква много противоречия. Причината за това е характерът на жената-свиня, която се променя със скоростта на светлината. Тя може да бъде страстен любовник и след секунда може да изстине и да загуби интерес.

ЖЕНАТА-КОН притежава предимно мъжки тип енергия. Тя се характеризира с упоритост, поради което внимателно и дълго време избира своите интимни приятели. Този знак има ясно изразена гордост, обича да се състезава и не се интересува от конфликти. Жените-кон често участват в любовни триъгълници.

ЖЕНАТА-МАЙМУНА съчетава едновременно два вида енергия – мъжка и женска. Следователно този знак е присъщ на женската интуиция и мъжката находчивост. В леглото те обичат разнообразието и не се страхуват да бъдат проактивни.

ЖЕНАТА-КОЗА е една от най-благоприятните зодии в източния хороскоп. Жената-коза се отличава със своята специална чувственост и артистичност. Понякога дори предизвиква в мъжката си половинка силно безпокойство. През годините жената-коза, по силата на своя опит, става все по-секси.

ЖЕНАТА-ЗАЕК е ярък носител на женски тип енергия. От гледна точка на източния хороскоп, той е много красиво, с качества като женска мистерия, грация и неустоимост. Жената-заек благоприятства за интимност без ярки усещания заради спокойната й природа

ЖЕНАТА-ПЛЪХ е доста противоречива зодия. Това не е характерно за златната среда. Жена-плъх е трудно се справят със собствените си инстинкти и естествени зодиакални проблеми, но в леглото това я прави уникална за мъжете.

ЖЕНАТА-ПЕТЕЛ е с характерен войнствен характер. Тя е много темпераментна, което я прави красива и желана любовница. В същото време петелът запазва предпазливостта и студения ум във всичко, което добавя към връзката, притежава усет за опасност.

ЖЕНАТА-КУЧЕ предпочита дълги прелюдии и целувки. Майсторски познава изкуството на докосването, което й дава уникално удоволствие. Много хора мислят, че жената-куче е много вярна. Това е напълно погрешно схващане. Малко хора успяват да се справят с нейните мисли и фантазии.

ЖЕНАТА ТИГЪР  живее под властта на много сложен и непредсказуем източен знак. Тя е изпълнена с най-мощната сила на мъжката енергия Ян. Поради непримиримата си природа, жената-тигър често се конкурира с партньора си в леглото, което прави интимността и доста непредсказуема.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ И ЗОДИАЦИ