Общинска избирателна комисия – Балчик регистрира първия участник в местните избори. С решение от 7 септември това е инициативен комитет за издигане на независим кандидат-кмет на кметство с. Кранево Румен Николов за участие в изборите за общински съветници и за кметове на 27 октомври 2019 г.

Припомняме, че крайният срок за подаване на документи за регистрация на партии, коалиции, местни коалиции и инициативни комитети в Общинска избирателна комисия Балчик за участие в местните избори е 16 септември 2019 г. не по-късно от 17.00 ч. Срокът за регистрация на кандидатите е 24 септември, не по-късно от 17.00 ч.

На 4 септември ОИК излезе с решение, с което определя броя мандати общински съветници – общо 21, които следва да бъдат разпределени на новите избори.

ОИК обяви и населените места на територията на община Балчик с население над 350 души, в които ще се произвеждат избори за кметове на кметства: Безводица, Гурково, Кранево, Ляхово, Оброчище, Сенокос, Соколово, Стражица, съобщи кореспондентът на Радио Варна Албена Иванова.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. БЪЛГАРИТЕ
 7. РИБОЛОВ
 8. ГЮВЕЧ
 9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 10. България – Китай 中国保加利
 11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 13. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 14. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
loading...