Има три зодии, които не биха издържали дълго без секс. За тях той е необходим точно толкова, колкото и храната. И няма особено значение дали е гарниран с любов, или не. Вижте кои са тези зодии

Скорпион

За Скорпиона е най-добре сексът да е таен. Най-сигурният начин да разкарате от живота си един Скорпион е да му откажете секс или пък да му забравите нещо в секса. Това само ще разпали още повече сексуалното му желание, което в един момент може даже да доведе до агресия.

За Скорпиона любовта минава само и единствено през секса.

Овен

За Овена сексът трябва да е като сутрешното кафе – горещ и набързо, без усложнения, захар и гушкане.  Всичко в живота им трябва да е като енергийна напитка – гръмко, ярко, с балончета и да дава енергия, която се изпарява толкова бързо, колкото се е появила. После идва търсенето на нова доза, разбира се.


Водолей

Представителите на зодия Водолей могат да се наслаждават истински на секса в продължение на цяла вечер, даже дни. Биха искали да са влюбени в партньора, но дори и да не са, не им пречи да правят секс с него.

Интересно им е а опознават нови обекти на желанията си, после да се пренасочват към нови обекти. И така, докато не решат, че им е време да се влюбят.

Определено обаче без секс не биха издържали дълго.

https://gong.bg

  1. 10 черти на жената Лъв, които я правят толкова страхотна!
  2. Зодиите, които се целуват страхотно
  3. Няма по-добри любовници от тези 3 зодии! (18+)
  4. Жените от тези зодии са в състояние да подчинят и най-големия…
  5. Секс навиците на различните зодии
  6. Хороскоп Кама Сутра: какви пози отговарят на знаците на зодиака
  7. Кои жени са най-апетитни според зодията
  8. Какъв секс правят мъжете според зодията?
  9. 4 секс факта за всяка зодия / 18+
  10. Еротичен хороскоп за жени /18+/
loading...