ЗА СТОРЕНОТО ДОБРО – ГОРЕЩА БЛАГОДАРНОСТ!

0
2214

 

 

В редакцията на вестника получихме писмо, в което нашата съгражданка Н. Димитрова изразява огромната си благодарност към МБАЛ – Добрич. Поместваме го с радост и с надеждата, че всички пациенти на здравното заведение имат повод да кажат „Благодаря!“.

Уважаеми д-р Байчев,

В качеството Ви на Изпълнителен директор, се надявам да предадете моите и на семейството ми благодарности на екипа на Първо вътрешно отделение – д-р Желязкова, д-р Василева, всички сестри и санитарки. През месец август, майка ми София Димитрова Иванова, бе приета и лекувана в отделението, където се положиха компетентни грижи и се прояви човешко отношение, дефицит в наше време. Знам колко е трудна грижата, която полагате за специалистите в тази голяма болница и знам колко е важно тези хора да бъдат мотивирани за да могат пълноценно да помагат на такива като нас. Моля Ви да намерите начин да поднесете моите и на цялото ми семейство благодарности за труда и вниманието им.

Отделно искам да Ви обърна внимание за невероятната топлота и съпричастност на мед. сестра Пиерета Валентинова и на д-р Николай Бекяров от неврологично отделение, които неангажирани пряко със случая, направиха всичко по силите си за комфорта на болната и за моето спокойствие.

Радвайте се, че разполагате с такива специалисти и намерете начин моите скромни думи да достигнат по подходящ начин до всички упоменати.

С уважение,

Н. Димитрова