На снимката горе: Пике и Шакира

Малко след като Шакира и Жерар Пике се разделиха, стана ясно, че футболистът има нова жена до себе си. Тя се казва Клара Чиа Марти и работи за Пике в неговата компания Kosmos, в отдела за връзки с обществеността.

Още с първите слухове за връзката им в края на август, двамата започнаха да се появяват на различни събития все по-често. Очевидно нямаха и никакво намерение да крият, че са заедно и са щастливи. Наскоро Клара и Пике дори бяха заснети на семейно събиране, където се забавляваха в компанията на родителите на футболиста. По всичко личи, че отношенията им стават все по-сериозни.

И въпреки че всеобщото мнение беше, че Пике и Клара са започнали романса си след раздялата на футболиста, преди броени дни стана ясно, че двамата са излизали още преди да приключи връзката му с Шакира. А до тази информация се добират фенове на колумбийската певица.

В уебсайт, който се занимава със следене под лупа на действията на известните личности, някои от по-наблюдателните забелязват, че по време на видео интервю, което бившият футболист прави от дома си през 2021 г., Клара се вижда на заден план.