Жената Овен

Октомври месец ще ви донесе различни приятни събития, които ще променят отношението ви към живота. Около вас постоянно ще се случва нещо интересно, а активността ви ще се увеличава поради приток на вдъхновение. Единственото нещо, което може да помрачи живота ви, е да приемате всичко твърде лично, особено негативните моменти.

Октомври ще е динамичен, ще има много дела, които трябва да вършите. Ако планирате всичко добре, ще се справите успешно. Дори и да има някои трудности, останете оптимисти и повече се доверявайте на себе си при разрешаването им. С парите бъдете внимателни и не влизайте в съмнителни сделки, не се хващайте на оферти за бързи доходи.
В личен план ви очаква хармония с любимия човек.

Жената Телец

През октомври, дамите родени под този зодиакален знак ще трябва да се справят както с положителните, така и с отрицателните емоции. В първите дни на месеца ще бъдете заети с нови проекти, обещаващи партньорства. Успехите от положените усилия няма да закъснеят, възможни са и повишения.

Грижете се добре за здравето си и не се преуморявайте. Наблегнете на здравословното хранене, спортните активности и отдиха. Бъдете внимателни в контактите с непознати, не споделяйте твърде много лична информация. Ако имате възможност пестете повече и харчете по-малко.

Жената Близнаци

Време е да спрете и да си поемете дълбоко въздух. Може би много от вас ще си зададат въпроса дали са избрали правилната посока. Октомври е много динамичен месец за вас, няма да липсват предизвикателства. Внимавайте с бързите действия, не се впускайте в спорове и конфликти. Ако успеете да владеете емоциите си, може да постигнете много успехи, да задействате планове, които досега сте отлагали по някакви причини. Имате всички предпоставки да създадете стабилна основа за бъдещи дела. Хубавите емоции ще ви следват.

Жената Рак

За вас, дами, октомври може да е месец на повече емоции. Чувствителността ви може да се повиши. Поддържайте баланс във всяка ситуация и прекарвайте повече време сред природата. Повечето от вас ще искат да си стоят у дома, да се отдадат на любими занимания, да избягат от шума на клюки, интриги. В първите 10 дни на месеца може да планирате ваши идеи, да помислите за следващи стъпки за тяхното изпълнение. Някои неща край вас ще изискват значителна трансформация, ще трябва да преосмислите позицията си, а в някои случи и да направите компромиси. Не поемайте излишни рискове, спазвайте правилата, особено в работата.

Жената Лъв

Скъпи Лъвици, октомври ще ви напомни, че вие сте тези, които управлявате своето щастие. Месецът ще ви донесе много промени в различни области на живота. Грижете се добре за себе си и не реагирайте твърде емоционално на случващото се. Октомври ви е подготвил много добри възможности в личен план, в работния процес. Ще може да затвърдите своите позиции, общуването с приятели и бизнес партньори ще ви носи удовлетворение. Периодът е подходящ и за обучения. Новостите пред вас ще ви вдъхновяват и зареждат с добро настроение, което ще ви помага да сбъдвате все повече от поставените ви цели.

Жената Дева

Дамите родени под знака на зодия Дева ще имат един интензивен октомври. Ще се наложи да действат организирано, целенасочено и избирателно, за да постигнат максимални резултати. Направете си списък с планирани неща за вършене. Месецът ще бъде доста енергичен, изпълнен с познанства, дори от любовен характер. Необвързаните дами ще имат приятни емоции, звездите ви съветват винаги да бъдете със забележителна визия. Доброто настроение ще ви следва през новия месец. Обърнете внимание на здравето си, грижете се добре за тялото си. Само така ще запазите баланса и положителната нагласа.

Жената Везни

Звездите ви съветват да не се претоварвате и да обърнете повече внимание на имунитета си. Не забравяйте, че есента е вече тук. В работата се пазете от конфликти и изблици на емоции. Ако мечтаете за повишение, ще трябва да бъдете гъвкави. Играйте по правилата, без да се опитвате да навредите на други, за да спечелите вие. Конфликтите в работата само ще съсипят добрата ви репутация. Приходите ви ще бъдат стабилни, но са възможни и допълнителни източници на доходи, бонуси. Отделяйте повече време на занимания, които ще ви зареждат с положителни емоции и ще ви помагат да елиминирате бързо стреса.

Жената Скорпион

Скорпионките ще се посветят на семейните задължения, като новият месец ще ги зареди и с голяма доза оптимизъм. Материалната страна на живота ще се подобри без забавяне, благодарете на работата, роднини или любимия ви човек. Обръщайте внимание на здравето си, защото е възможно някои състояния и болежки да напомнят за себе си. В работата ще продължавате да постигате успехи и да се гордеете с постиженията си. Добри сте в това да печелите и изкарвате пари. Въпреки това не харчете излишно и се пазете от измами.

Жената Стрелец

През октомври е важно да внимавате с физическото и емоционално претоварване. Стресът не бива да ви завладява, затова мислете най-напред за комфорта си и след това за всичко останало. По възможност избягвайте споровете и нервните изблици, защото те само ще отнемат от вашата енергия. По отношение на работата, на някои от вас може да се наложи да направят своя избор. Може би това се отнася до примамливи предложения за работа, повишаване в длъжност. По отношение на парите често ще се налага да преразглеждате своите разходи.

Жената Козирог

Въпроси свързани с финанси или други битови въпроси ще напомнят за себе си, затова не отлагайте тяхното разрешаване. Ако има възможност не купувайте нищо излишно. Човек, към когото имате симпатия, ще озари живота ви. Времето заедно ще ви носи хубави емоции, но не бързайте да се сближите физически.

В работата делата ще са спокойни, ще се случват според плановете ви, но не бива да насилвате събитията. Всичко се случва, когато му е времето. Когато имате възможност прекарвайте време с любими занимания, в компанията на хора, които ви обичат, сред природата. Така ще имате един спокоен и ползотворен месец.

Жената Водолей

Възможни са конфликти и разногласия с роднина. Любимите ви занимания ще ви помогнат да балансирате и да не позволявате на негативното да ви демотивира. Стресът само ще ви навреди, а октомври е подготвил много хубави мигове за вас, нови перспективи, които ще изискват вашата енергия. В работата ще се радвате на успехи, но е възможно да сте малко разсеяни, бъдете внимателни. Важно ще бъде да довършвате делата си докрай, а не да ги прехвърляте на друг. Конкуренция няма да липсва, но с мотивация и добри намерения, вие ще сте победителите.

Жената Риби

През октомври ще трябва да промените начина, по който гледате на нещата край вас. Това важи за всичко онова, което не харесвате, от което сте недоволни. Ако се фокусирате само върху негативното, няма да имате енергия да създавате ново, да промените обстоятелствата във ваша полза.

Звездите са на ваша страна. Имате добри възможности за развитие, стабилизиране на финансите и любовния живот. От вас зависи вече дали ще следвате естествения ход на събитията или ще бездействате отчаяно. Забавлявайте се, грижете се добре за себе си и есента ще ви изненада приятно.

https://www.flagman.bg/

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП НА VOGUE ЗА ОКТОМВРИ