Изневярата разбива сърцето. Тя може да накара човек завинаги да изгуби вяра в любовта. Веднъж претърпял изневяра, човек се съмнява в следващите си партньори сякаш всеки момент очаква сърцето и доверието му отново да станат на пух и прах. Някои хора са ревниви по природа. Ревността ги прави мнителни и подозрителни. Други са освободени от подобни предразсъдъци, но това не означава, че една изневяра не би ги съкрушила.

Трудно е да откриеш партньор, който ще ти е верен до гроб. Изкушенията дебнат отвсякъде и дори хора с висок морал не са застраховани от изпадане в прелюбодейство.

Въпреки това представителите на 4 определени зодии са честни в любовта и никога не биха изневерили на половинките си, пише аз-жената.бг. Кои са те?

Телец

В зодиака надали има по-лоялен партньор от Телеца. Това просто не е в природата му. Той толкова държи на интимните взаимоотношения и семейството, че мисълта за изневяра дори не се прокрадва в мисълта му.

Телецът е практичен и знае, че едно моментно увлечение никога няма да повлияе добре на изградените му семейни устои. Затова и никога не би рискувал щастието и връзката си заради подобно любовно лирическо отклонение.

Спокойно може да се каже, че Телецът е най-надеждният зодиакален знак и винаги можете да разчитате, че той ще остане до вас до последно.

Освен това, Телците са и най-лошите лъжци, така че няма шанс да не ги хванете в лъжа, ако изобщо са дръзнали да престъпят любовната клетва. Те си го знаят, което е още една пречка да изневерят.

Везни

Везните обожават мира и правдата. Те не понасят лъжата както към тях, така и към другите. Изневярата е в противоречие с цялата им същност, с всичко, в което вярват. Везните са нежни и любвеобилни. Те поставят всички останали на заден план, когато са влюбени и имат партньор в живота си. Ето защо в никакъв случай не биха наранили някого, с когото имат връзка.

Изневярата е последното нещо, което би минало през ума на Везните, защото всичко, което искат те е щастие и справедливост в живота си.

Везните биха направили наистина всичко, за да запазят спокойствието и любовта във връзката си. Те толкова държат на верността, че няма да могат да ви погледнат в очите, ако са си позволили да престъпят доверието ви.

Риби

Рибите са безнадеждни романтици. В тяхното съзнание плуват само розови мисли и желание да угодят на партньора си. Ако искате да бъдете обгрижвани и обичани безрезервно, изберете си партньор от зодия Риби. Те са готови да направят абсолютно всичко, да преобърнат света, за да направят партньора си щастлив.

И в тази връзка изневярата няма място в тяхното съзнание. Освен това Рибите са изключително състрадателни. Те си представят много ясно как самите те биха се чувствали, ако партньорът им ги измами така ужасно. Затова и не биха изневерили. Любовната измама просто не се вписва в техния натюрел.

http://pik.bg

 1.  ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
loading...