Скъпи добруджанци,
Казвам се Ертен Анисова, на 32 години, от гр. Добрич, правоспособен юрист и политолог. Имам магистърски степени по „Право“ и „Международни икономически отношения“ от Великотърновския университет „Св. св Кирил и Методий“ и бакалавърска степен по „Политология“ от Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Работила съм като експерт в Парламентарната група на ДПС и в Комисията по конституционни и правни въпроси в Народното събрание. За мен е огромна чест и отговорност да оглавя листата за кандидати за народни представители на ДПС в 8-ми МИР Добрич и 24-ти МИР София. Приемам това предизвикателство с ясното съзнание, че се впускаме в тежка и трудна битка да върнем нормалността, сигурността и стабилността в държавата.
За мен е особено важно ние като кандидати за народни представители да работим за заличаване на разделителните линии в обществото, да не забравяме, че преди всичко сме хора, човеци. Затова се обръщам към Вас с надеждата, че заедно можем да постигнем повече, да променим съдбата си към по-добро, да направим селата, градовете и страната си по-добри места за живеене. Ще вложа цялата си енергия, знания, сили и възможности да бъда полезна на Вас и семействата Ви, ще заложа на градивна и позитивна кампания и ще работя за разрешаване на проблемите Ви, ще бъда на ваше разположение денонощно, за да изградим истински отношения на доверие и съпричастност.
Убедена съм в успеха. Вярвам, че заедно с чисто сърце и човешко отношение към хората ще победим! Гласувайте за ДПС с бюлетина № 1!