Ако искате да знаете какво да очаквате в леглото от даден човек, то преди това погледнете ръцете му

Едва ли има човек, които да не признава, че обича секса. Но първият път с нов партньор може да бъде леко притеснителен. Всеки се чуди какво да очаква в леглото.

Ако искате да знаете какво да очаквате от човека отсреща, то преди това погледнете ръцете му. По-специално пръстите и в частност показалеца и дължината на пръстите.

Именно те ще издадат каква е сексуалността на човека, към който предявявате секс мераци.

Изследването е проведено от учени от университета в Есекс.Скорошното им проучване, публикувано в Journal of Sexual Behavior, е подписано от четирима експерти, всички от които работят в катедрата по психология.

Именно те са открили връзката между дължината на пръсти и сексуалната ориентация (в частност на жените).

За своето изследване учените проучили 18 двойки близначки и 14 двойки близнаци, но мъже.

Те открили, че част от жените имат хетеросексуална ориентация, а сестрите им хомосексуална.

Много бързо учените открили причината. Тя била “заложена” в дължината на показалеца, че и на останалите пръсти.

Оказа се, че онези близнаци с по-дълги пръсти спазват бисексуален и хомосексуален начин на живот. Но тези с по-къси пръсти, измежду които няма голяма разлика в размера на показалеца и останалите пръсти, имат хетеросексуална ориентация.

Как е възможно това?

Сериозна разлика в дължината на показалеца и останалите пръстени е различна при жените с хомосексуална ориентация, докато техните идентични близнаци с хетеросексуална ориентация имат една и съща дължина на пръстите.

Оказва се, че близнаците не са толкова идентични! Учените смятат, че процесът на формиране на дължината на пръстите, както и сексуалната ориентация, се крие в развитието на плода в майчината утроба.

И тъй като при идентичните ДНК близнаци се очаква те да са еднакви, нещата не са в наследствеността, а в хормоните. Женската близначка, чийто дял по време на формирането в утробата е имал повече тестостерон, дължината на пръстите ще варира повече. И следователно сексуалната ориентация ще гравитира към еднополовите мераци.

Затова обърнете внимание на разликата между показалеца и пръстена на момичето преди да поискате да спите с нея, за да знаете дали изобщо ще ви се отвори парашута. / jenata.blitz.bg

  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА