На 24 август в обновения сайт на Албена стартират резервациите за лято 2020

Сутринта на 24 август Албена ще даде старта на ранните записвания за сезон 2020. По случай рождения си ден, ваканционното селище подарява 30% отстъпка от цените, като такава ще получат първите 50 потребители на обновения сайт на комплекса – albena.bg, които резервират и платят за своята ваканция сутринта на 24.08.

Традиционно до края на календарната година ранните записвания за следващото лято ще са на специални цени с до 25% за определени периоди и хотели. Още преди официалния старт на продажбите, интересът към Албена е голям, както от български, така и от немски, френски, белгийски, руски, румънски, скандинавски и великобритански гости. Комплексът е предпочитана цел не само за лятна ваканция, но и за спорт и конгресни събития, което дава Албена да бъде любима дестинация за 4 сезона. За Нова година три от хотелите в Албена подготвят своите специални оферти – „Маритим Хотел Парадайс Блу“ 5*, „Фламинго Гранд Хотел и СПА“ 5* и „Примасол Ралица Супериор“. 5-звездният „Маритим Парадайс Блу“ ще зарадва гостите си с гост-изпълнителите „Сигнал“ и Деси Добрева.

През лятото на 2020 година ще отвори врати 5-звездният хотел „Амелия“ със 142 луксозно обзаведени стаи и апартаменти и инфинити басейн на покрива. Така Албена продължава политиката на предоставяне на висококатегориен и качествен продукт за гостите на комплекса, голяма част от които избират многократно именно Албена за своята семейна ваканция.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 3. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 4. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 5. БЪЛГАРИТЕ
 6. РИБОЛОВ
 7. ГЮВЕЧ
 8. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 9. България – Китай 中国保加利
 10. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА