Денислав Станчев е най-новото попълнение на Добруджа. 21-годишният флангови футболист, който преди дни разтрогна с Литекс (Ловеч), вече подписа с новия си тим и се очаква да попадне в групата на Стефан Славов за гостуването в София на ЦСКА 1948 II от деветия кръг на Втора лига. Добричлии търсят и дефанзивен полузащитник.

„С привличането на Денислав Станчев, намерихме крилото, което да е готово веднага да влезе в игра и да внесе нужната острота в атаките ни. Необходим ни е и дефанзивен халф с опит, но не на всяка цена. Ще вземем такъв само ако е подготвен, в ритъм и директно да влезе в игра, а не тепърва да започва тренировъчен процес от нулата“, каза пред Sportal.bg главният мениджър на добричлии Венцислав Желев.

Добруджа без двама срещу ЦСКА 1948 II

футПродължителната пауза в шампионата на Втора лига след осмия кръг беше очаквана с големи надежди от Добруджа (Добрич). Една от причините е възстановяването на всички контузени футболисти. И това се случи. Успокоението обаче бързо отстъпи на тревогата. Причината – Петър Петров и Якуб Идризов отново са с травми. Двамата дълго се възстановяваха и уж бяха вече на разположение на треньорския щаб, но … Болките в коляното на Идризов се възобновиха. Двамата със сигурност няма да вземат участие в гостуването на ЦСКА 1948 II в София от деветия кръг на Втора лига. Третият отсъстващ е крилото Божидар Чуканов, който е аут от състава до края на годината пак заради контузия.

https://sportal.bg