Джулиан Кисинджър е американски модел в Instagram, звезда в Snapchat и личност в социалните медии. Тя печели слава с публикуването на своите професионални снимки, особено по бельо, на страницата си в Instagram.

Родом от Калифорния, тя е известна и с няколко други псевдоними, включително Juli Annee, Juli.Annee и Juli.Anne. Кисинджър стана активна в Instagram през февруари 2013 г. Повечето от ранните й публикации бяха снимки на нея и дъщеря й заедно.

Страницата започва да набира популярност, когато тя започне да качва своите рисковани, полуголи снимки. През следващите години нейният акаунт в Instagram нарасна експоненциално и в момента може да се похвали с над 6,7 милиона последователи.

Тя е почти еднакво популярна в акаунта в Snapchat Juli.anneeee. Има уебсайт, missjulianne.me, чрез който продава ексклузивно съдържание за 20 долара на месец.

Родена е на 9 октомври 1992 г. Висока е 165 см. Има дъщеря – Кайли.

Най-старата снимка в нейния акаунт @juli.annee в Instagram е качена на 19 февруари 2013 г. Това е снимка на Джулиан Кисинджър, вдигаща дъщеря си във въздуха. На заден план се вижда голям знак за рожден ден. В надписа тя обяснява, че е направена, когато дъщеря й е била по-малка, и я е намерила, докато преглежда стари снимки.

Въпреки че не разкрива много за личния си живот в нашите дни, тя публикува много снимки на дъщеря си, когато наскоро се присъедини към Instagram. Тя също пише дълго и нашироко, както самата вижда дъщеря си в надписите. През ноември 2014 г. тя сподели снимка от времето, когато беше бременна с дъщеря си. Тя изпита своята част от борбата като самотна майка, преди да разбере, че красотата й може да донесе слава.
Нещата започнаха да се променят в края на 2014 г., когато започнаха да публикуват всички по-провокативни снимки. През януари 2015 г. тя пусна първата си снимка по бикини и не й отне много време, за да натрупа лоялна група от последователите след това.

Оттогава тази група само се разширява. В момента тя получава десетки хиляди харесвания и хиляди коментари за всеки свой пост. През май 2016 г. тя беше обявена за Прекрасна дама на деня от Sports Illustrated. То също е включено в Maxim и Total Frat Move.

Кисинджър създаде акаунт си в Twitter през ноември 2017 г. и публикува също редица свои снимки в тази платформа. Нейното изключително съдържание е достъпно на нейния сайт. Нейните фенове могат да бъдат закупени, като платят $20 всеки месец.
В  сайта thefamouspeople.com пише, че Джулиан Кисинджър е родена на 9 октомври 1992 г. в Стоктън, Калифорния, САЩ. Тя е от немски и португалски произход. 
Малко се знае за нейното семейство и възпитание. Кисинджър е на 19 години, когато ражда дъщеря си. Тя не е говорила много за бащата, освен че той в момента живее в Палмс Спрингс и не участва в гледането на Кайли.
В един момент тя е била назначена като управител в магазин за замразено кисело мляко. Очевидно е учила в Palomar College в Калифорния.