Дискомфорт, слабост, лошо здраве – всичко това е следствие от промени в геомагнитния фон, които силно влияят на нашето здраве. Трябва да знаете за такива дни предварително, за да имате време да предприемете подходящи мерки. Първият месец на есента обещава няколко космически сътресения. Публикуваме график на „опасните“ дни.

На 6 септември 2020 г. хората с психологически разстройства и хипертония ще се чувстват неудобно. Безсънието ще се влоши, емоционалната възбудимост ще се увеличи. Можете да избегнете неразположение, като избягвате мазни храни, алкохол, захар и напитки с високо съдържание на кофеин. Препоръчително е да се пие успокояваща отвара на основата на мента, маточина и лайка. Не забравяйте за физическата активност, занимавайте се с йога или гимнастика. Контрастният душ също ще бъде добър начин да преминете през труден ден.

На 29 септември магнитната буря ще започне от много рано сутринта, а на 30 септември ще достигне своя връх. Последиците от двудневна буря могат да усетят всички, дори хората, които не зависят от времето. Комплект от основни лекарства ще бъде истински помощник и ще може да облекчи и премахне симптомите. Експертите съветват да не шофирате в наши дни. Ако е възможно, избягвайте кавги и конфликти, по-добре отделете времето си за саморазвитие и медитация. Препоръчително е на 29-30 септември да не се занимавате с интензивни спортове и не забравяйте да проветрявате стаята, тъй като тялото се нуждае от повече чист въздух.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
loading...