Ще бъде ли следващата година по-трудна от коронавирусната? Предсказанията за 2022 г. от Ванга, Нострадамус, пророк Мойсей и съвременните теории ще разкрият всички тайни на бъдещето.

Какво ни подготвя следващата година, всички се замислят и какво ще стане, ако пророчествата на известни предсказатели се сбъднат, както се е случвало повече от веднъж? Предлагаме да разберем какво са предсказали известните Ванга, Нострадамус и дори Бил Гейтс и да проверим дали жителите на Земята ще избегнат глобалните катастрофи през 2022 г. и дали ще дойде Апокалипсисът?

Анунаки – края на света 2022 г.

Най-страшното нещо, което земляните могат да очакват, е завръщането на извънземната цивилизация на анунаките, както древните шумери са наричали своите богове, които са слезли от небето и са създали човечеството.

Привържениците на теориите на конспирацията твърдят, че завръщането на напредналата космическа раса обещава масово унищожение за жителите на нашата планета, нейното глобално премахване. Максимилиан де Лафайет пише за това в книгата си „Кодът на Анунаки 2022: Краят на света и завръщането им на Земята“. Ако технологично висшите хуманоиди стъпят на Земята през 2022 г., след като избият хората с лоши души, те ще отведат човешки екземпляри с чиста ДНК със себе си в Нибиру, като вземат най-добрите примери за земни структури и шедьоври на изкуството. Смята се, че по този начин те ще запазят най-добрите представители на човечеството, докато третата планета бъде напълно изчистена.

Библия

Според наблюденията на астрономите, които те провеждат в продължение на осем години, скоро две звезди ще се сблъскат в съзвездието Лебед, това ще роди звезда.

Религиозните дейци в Израел вярват, че появата на нова звезда говори за идването на Месията и цитират стих от Библията в подкрепа на това.
„Виждам Го, но още сега; Виждам Го, но не отблизо. Звезда се издига от Яков и тояга се издига от Израел и поразява моавските първенци и смазва всички синове на Сет “, пише в Книгата на числата.

Бил Гейтс

Създателят на Microsoft също се отбеляза сред тези, които знаят какво точно ни очаква следващата година. Способността да прави милиарди говори за невероятната му способност да предсказва процесите в обществото и думите му определено си заслужават да бъдат изслушани, възприемани като най-реалистични.

Бил Гейтс е уверен, че ограниченията за коронавирус ще продължат да се прилагат, особено ако американците не помогнат на други страни да се отърват от инфекцията и ако ваксинациите са бавни. Що се отнася до бизнеса, той все още няма да може да функционира нормално, както беше в предвирусните времена.

Нострадамус

Френският гадател Нострадамус „видял“ през 2022 г. опасността, идваща от природата под формата на катаклизми и човека – под формата на войни и конфликти.

Ясновидецът предвижда мощно земетресение за Северна Америка, последствията от него ще засегнат целия континент: хуманитарна катастрофа ще обхване континента.

Но не всичко ще бъде толкова лошо, положителните промени в човечеството се внасят от постоянно развитите супер технологии, именно в тях „спасителното въже“ е скрито за хората. Също така великият Нострадамус прогнозира развитието на еликсир на младостта, но лекарството, което ще удължи човешкия живот, няма да бъде достъпно за всички през следващата година. Но не трябва да се отчайваме, ще дойде време за масовото му разпространение.

Ванга

Баба Ванга, сляпата предсказателка от България, повтаря френския Нострадамус, предсказвайки съдбоносни, понякога разрушителни събития по света.

Според българската гадателка обаче промените могат да бъдат и конструктивни: през 2022 г. е възможен разцветът на човечеството и нов етап на развитие.  https://blitz.bg