Нумерологията е наука, която може да разкрие страшно много както за вас, характера ви, така и за бъдещето и това, което очаква вас и близките ви. Тя се използва от хиляди години в търсене значението на великия космически замисъл.

Какво е казал Господ на всяка зодия?

Във вашия личен нумерологичен доклад най-важно е т.нар. Число на живота. То има най-голям дял в определяне посоката на живота ви.

Числото на живота се извлича от рождената ви дата и до голяма степен определя вашия набор от умения и способности, негативните проявления, които трябва да балансирате и дори мотивацията и целта на живота ви.

Кажи ми каква зодия е Той, за да ти кажа коя…

 

Ако имате рожден ден на 1, 10, 19, 27:

Имате всички качества на лидер. Винаги се опитвате да завършите започнатото докрай и използвате всичко позволено и дори забранено. Вие сте инициативни. Имате чудесен бизнес нюх и може да постигнете големи успехи, ако се доверявате по-често на интуицията си.

Зодиите, които са надарени от природата

 

Ако имате рожден ден на 2, 11, 20, 28:

Вие сте сдържани и уравновесени. Опитвате се да решавате конфликтите мирно, търсейки изгода за всички страни в спора. Понякога се случва да сте в конфликт със самите себе си.

С кои зодии ще се разбирате чудесно и от кои трябва да бягате

Ако имате рожден ден на 3, 12, 21, 30

Всичко ви се отдава с лекота. Схватливи сте. Правите без напрежение всичко, с което се захванете. Имате таланти в различни области. Все пак обаче сте хора, които търсят подкрепата на околните, когато предприемат нещо. Живейте за момента и не мислете толкова много за бъдещето.

Топ 5 на идеалните жени според зодията

Ако имате рожден ден на 4, 13, 22, 31

Опитвате се да не поемате излишни рискове и внимателно проучвате всичките си опции, преди да вземете решение. Премисляте достатъчно внимателно всяка ситуация и я гледате от различни ъгли. Трудите се упорито и сте постоянни, когато имате поставена цел.

Зодиите, които не биха издържали дълго без секс

Ако имате рожден ден на 5, 14, 23

Обичате непознатото и новото. Кипите от ентусиазъм и лесно може да се вдъхновявате за нови начинания. Не обичате да седите на едно място.

Където и да отидете се чувствате уютно и спокойно. Пътуванията ви зареждат с огромна енергия.

Зодиите и рогата

Ако имате рожден ден на 6. 15, 24

Много сте искрени и откровени. Надеждни приятели сте и на вас може да се разчита. Вие сте отговорни относно нещата, с които се захващате. Имате високи цели. Способни сте да загърбите емоциите в името на успеха. Понякога оставяте впечатление, че сте лицемери.

Картите таро, съответстващи на всяка зодия

Ако имате рожден ден на 7, 16, 25

Вие сте много креативни личности и полагате много усилия, за да успеете в желаната сфера. На някои хора може да им се струвате странни птици. У вас дреме душа на истински поет. Вашата интуиция и въображение са много добре развити. В бъдеще имате всички шансове да станете музикант, художник, поет или някакъв творец.

Мистерия и истерия около пренареждането на зодиака

Ако имате рожден ден на 8, 17, 26

Вие имате страхотен бизнес нюх. Няма нещо, което да ви плаши. Приключенски настроен сте. Лесно преминавате над всички препятствия и сте много трудолюбиви. Имате качества за лидер и може да ръководите екип.

Как се държиш, докато си влюбена, според зодията ти

Ако имате рожден ден на 9, 18, 27

Вие сте много ерудирани. Нещо постоянно ви влече към изкуството. Артистични сте. Жънете успехи в нещата, с които сте решили да се занимавате. Понякога не постигате бързо това, което искате, но пък винаги непоколебимо вървите към целта, докато не я стигнете. Опитайте се да разкривате повече от талантите си.jenata.blitz.bg