• „Що за изверг може да пише по този начин на дете в инвалидна количка. Отвратена съм, нямам думи да изразя погнусата си от такива боклуци”, пише възмутената майка

Сексуален маниак извратеняк сваля дете инвалид в социалната мрежа фейсбук. За случая алармира майката на детето Дочка Савова от град Левски, пишат Монитор.

„Потресена съм от това което се случи днес. Тази сутрин дъщеря ми ме вика и ми казва ,,Мамо някакъв ми пише“ . Боже, добре че съм я предупредила да ми казва когато и пише непознат, като видях останах без думи. Що за изверг може да пише по този начин на дете в инвалидна количка. Отвратена съм, нямам думи да изразя погнусата си от такива боклуци”, пише възмутената майка.

В профила педофилът се представя като Васил Иванов, необвързан. Той не е посочил никакви др. данни за себе си, освен публикувана снимка, която обаче може да е и фалшива, както и имената, които е посочил. Ако се съди по публикациите в профила – само една отпреди няколко дни, очевидно профилът е създаден наскоро.

 

Възмутената майка на детето, обект на сексуален интерес от страна на извратеняка, публикува и част от чата между двамата. Отначало мъжът пита момичето само ли е и дали е семейно. След като получава отговор от него, че е на 14 години и е малолетно, той иска да му прати снимка, въпреки че в профила на момичето има такива.

След това се опитва да го склони да се чуят по вайбър. Накрая, макар и да знае, че събеседничката му е малолетна и е дете, мъжът отправя въпрос: „Обичаш ли от сърце да си възбудена примерно?”

Постът на майката Дочка Савова предизвика вълна от бурни емоции и закани по адрес на маниака, налитащ на малолетни деца. Повечето от потребителите съветват майката да подаде сигнал в полицията. Някои се заканват ако го хванат лично да го кастрират. А други пък направо настояват педофилът да бъде обесен надолу с главата, за топките.

„Възмутително. Потресох се, нахалник. На 14-годишно дете да налита. Страшно става в социалните мрежи. Този педофил е за публичен линч и публично излагане. Не го е срам да притеснява едно дете”, възмущава се Вержиния Георгиева.

Това, разбира се, далеч не е единственият подобен случай на опити за свалки отправени към малолетни деца от дърти педофили в интернет. В конкретния случай обаче, далеч по-възмутителното и отвратителното е, че въпросното дете е в инвалидна количка и в профила му има не една снимка, от които това се вижда. Което прави поведението на въпросния педофил още по-гнусно.

https://blitz.bg/