ГЕРБ се регистрира в ОИК-Бургас за местните избори

0
86

©

Партия ГЕРБ се регистрира в ОИК – Бургас за предстоящите местни избори, които ще се проведат на 29 октомври, съобщиха от регионалното звено на партията.

Документите за участие в местния вот внесоха общинският координатор на ГЕРБ-Бургас Андрей Рунчев и организационният секретар Анелия Долапчиева.

“Днес регистрирах ГЕРБ за предстоящите избори на 29 октомври в Общинската избирателна комисия в Бургас. На 17 септември Православната църква почита светите мъченици Вяра, Надежда и Любов, както и тяхната майка София. Вярвам, че добродетелите, които днес почитаме, заедно с мъдростта, ще бъдат водещи за бургазлии в изборния ден и със своя вот те ще потвърдят европейското развитие на нашият обичан град Бургас! Убеден съм, че нашите кандидати за кмет, кметове на кметства и пълната ни листа за общински съветници отново ще получи най-голяма подкрепа от съгражданите ни“, заяви Андрей Рунчев.

До дни листата с общинските съветници и кандидатите за кмет на община и на кметства в Бургас трябва да бъде одобрена от Изпълнителната комисия на ГЕРБ. След това тя ще бъде регистрирана в ОИК-Бургас.

Не пропускайте новините и през телеграм канала ни: https://t.me/ndt1eu

Източник