Мис Италия 2019 – Каролина Страмаре, отново прикова вниманието към себе си. Известната във футболните среди красавица пусна снимки по бански в социалните мрежи, които мигновено събраха хиляди лайкове.

Сексапилната италианка се радва на лятната си почивка, като не спира да пуска снимки от плажа.

https://gong.bg

Родена е на 27 януари 1999 г.  в Генуа, Италия

Каролина Страмаре е италианска Instagram звезда, рапър и модел с над 279 хиляди последователи в Instagram под потребителско име @carolinastramare_. Тя е носителка на титлата в конкурса за красота Мис Италия 2019. Тя спечели короната на 6 септември 2019 г. и посвети победата на майка си, починала от рак през 2018 г. Каролина Страмаре споделя ежедневен начин на живот, рутинни снимки и истории чрез Instagram, Twitter, Facebook. Каролина е един от топ моделите.

Каролина Страмаре е родена на 27 януари 1999 г. в Генуа, ИталияНейната зодия е Козирог. Каролина влезе в светлината на прожекторите, след като снимките й станаха вирусни в социалните медии и Instagram.

Височината на Каролина Страмаре е 5 фута 7 инча и тежи 62 кг . Тя има черна коса и зелени  очи . Мерките на тялото й са 36-26-36 .

Каролина е учила в местно училище в Генуа, Италия и е завършила университета в Генуа, Италия.

Както и през 2021 г., нетното състояние на Каролина Страмаре се оценява на 100 000 до 500 000 долара . Каролина има повече от 279 000 последователи в акаунтите си в Instagram и като се имат предвид последните 10 публикации, нейният процент на ангажираност е 7,6% , което привлича много марки да си сътрудничат с нея. Тя печели около $1k до $10k на спонсорирана публикация. Каролина получава ср. 20,9 хиляди харесвания и средно 195 коментара за всяка нейна публикация. Каролина си сътрудничи с много марки и по този начин печели от социалните медии.

Интересни факти за Каролина Страмаре

  • Каролина пие ли алкохол? – Да (от време на време)
  • Каролина Страмаре пуши ли цигари? – Не
  • Каролина обича да прави Reels видеоклипове в Instagram, кратки видеоклипове за синхронизиране на устни в tiktok и шорти в YouTube.
  • Каролина е фитнес маниак и прави редовни упражнения и йога.
  • Каролина Страмаре има горещо, красиво и извито тяло.
  • Каролина Страмаре редовно и ежедневно публикува в профила си в Instagram за начина си на живот.
  • Поради популярността на Каролина Страмаре в Instagram и други социални медии, много марки се обръщат към нея, за да промотира различни марки.

Акаунти в социалните медии на Carolina Stramare и адрес за контакт