• Какъв приказен герой да вземем за пример, за да бъде годината на Заека успешна и просперираща, подсказа тарологът Галина Дуева.

Кой не си е мечтал поне веднъж животът да стане като приказка? Но в руския фолклор има различни герои. Някои живеят в детелина, докато други преодоляват едно препятствие след друго. Какъв приказен герой или магически артефакт може да се сравни с идващата година на Заека?

Практикуващият таролог Галина Дуева направи годишна прогноза за Таро на колодата Фея Таро за всички знаци на зодиака.

Овен – Слънце

Таро картата “Слънцето” обещава успех в бизнеса, но при едно условие. Всичко ще се получи, ако тази зодия категорично напусне бабите и дядовците и следващите най-близки роднини. И не се страхува да бъде изяден от хищни животни.

Телец – Жива и мъртва вода

Таро картата Увереност е приказка за жива и мъртва вода.

„Препоръките са следните: ние седим на брега на реката и чакаме трупът на вашия враг да доплува. Дори и след пиене на жива вода е необходимо време, за да се смила ”, обясни Дуева.

Близнаци – Празник за целия свят

Таро картата “Мир” показва добро, удовлетворяващо, спокойно време. Близнаците се съветват да не забравят да спазват диета, в противен случай в подходящия момент те ще се отпуснат твърде много и няма да могат да вдигнат тежката пета точка.

Рак – по желание

Таро картата Колесница предвещава прекрасно благоприятно време. Идва добра година. Всички желания ще се сбъднат, без притеснения.

Няма смисъл да започвате нещо ново. По-добре е да продължите стари проекти, като използвате допълнителни ресурси под формата на щука опашка или риболов.

Лъв – Вълк и седем деца

Таро карта “Справедливост”.

„Скъпи лъвове! Ако искате да се разведете, не се развеждайте, а ако искате да се ожените, оженете се, погрижете се за вътрешната политика на семейството си. Може би благодарение на тази година ще се появят нови членове на семейството “, коментира експертът.

Дева – Сив вълк

Девите получиха картата Отшелник. През новата 2023 година не забравяйте, че те сами са си магьосници и магьосници. Те трябва да запомнят да се обличат като лъвове или сиви вълци или каквото и да било.

Везни – Кошчей Безсмъртният

Не се страхувайте от картата Таро на смъртта. Това е приказката за Кошчей Безсмъртния. Най-вероятно някакъв етап от живота вече приключва и започва ново време.

„ Ако има проекти, които малко ви притесняват, има смисъл да се откажете от тях и да започнете от нулата “, подчерта Дуева.

Скорпион – звездно небе

Магическата карта Таро “Звезда” насърчава представителите на тази зодия понякога да поглеждат от блатото си, да превключват вниманието си и да вдигат очи към небето. Звездите ще им кажат всичко.

Стрелец – Баща и трима сина

Картата таро на Върховния жрец подсказва, че този зодиакален знак трябва да се огледа, да погледне заобикалящата ги среда.

„Вие сте членове на много голямо семейство и понякога забравяте, че помощта винаги идва оттам, откъдето не я очаквате. Чувствайте се свободни да приемете помощ от роднини “, обясни тарологът.

Козирог – Иван Глупакът

Картата шут е карта за Козирози. Понякога има нужда да бъдеш глупак.

Козирозите не трябва да се страхуват да бъдат смешни и глупави. Това е техният щастлив коз през 2023 г.

Водолей – Кула

Таро карта Кула съветва представителите на тази зодия да напускат по-често зоната си на комфорт през новата 2023 година. Те трябва да разберат, че новото никога няма да бъде построено, освен ако преди това старото не бъде разрушено и не е освободено място.

Риби – Дявол

Последният знак от зодиака за новата 2023 година е с дяволска карта. Това означава, че някои изкушения очакват Риби, например пари, страст, ярки впечатления. Заслужават ли си?

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ

 1. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 2. БЪЛГАРИТЕ
 3. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 4. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 5. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 6. РИБОЛОВ
 7. ГЮВЕЧ
 8. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 9. България – Китай 中国保加利
 10. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 11. В PINTEREST
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 13. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 14. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 15. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА