В ЦЕНТЪРА НА ДОБРИЧ ВДИГНАХА НОВ И МОДЕРЕН ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС ОТ ЗАТВОРЕН ТИП

0
1501

Бившата сграда на ТПК „Мир“ в центъра на Добрич е преустроена в модерен жилищен комплекс от затворен тип. Той ще разполага с общо 26 апартамента с квадратури от 60 до 150 кв.м. Те ще имат по една или две спални в зависимост от големината на апартаментите.
Цената е 500 евро на кв.м., съобщи Димитър Петров от отдел „Продажби“ на строителната компания „Добруджа Билдинг“, която е изградила сградата. На пъпа на Добрич в самия комплекс се продават и гаражи, чиято цена е по 20 хиляди лева. Все още има и два непродадени магазина, които са съответно по 74 и 130 квадрата. В затворения комплекс ще има градинка с детска площадка. Жилищната сграда с апартаменти, чиито цени са специални за топ локацията си, се намира на улица „Охрид 8“ в центъра на Добрич, до Таралежките, и в непосредствена близост до ДКЦ 1 и бившата сграда на Банка ДСК.
През януари новите собственици вече могат да обзаведат новите си домове, като се очаква от март и да се настанят. Добричката строителна компания е от 1-ва категория, а това й позволява строителството на обекти от всякакъв тип и всякакво естество.