ВМРО каза какви са плановете им за местните избори в Пловдив (ВИДЕО)

0
85

© Фокус

ВМРО най-вероятно ще се яви в коалиция на местния вот през октомври, името на техния кандидат за кмет ще стане ясно през юли или август. Това стана ясно на пресконференция на партията, предаде репортер на “Фокус”.

“Смятаме да се явим с повече партии, на базата на център-дясно и консерватизъм да поемем съдбата в собствените си ръце. Отворени сме за разговори с всеки,  чиито виждания и политики кореспондират с нашите, за развитието на град Пловдив. Без да правим безпринципни коалиции” – обяви градският лидер Владимир Кисьов.

Бизнесменът, който е и общински съветник, очерта профила на следващия кмет на Пловдив: еднакво отдалечена от всички партии личност, сериозна пловдивска личност, с авторитет, публична личност в собствената му област, да не робува на тяснопартийни интереси. Убеден е, че следващият кмет няма да е от партия ГЕРБ.

“Виждаме в годините какво става, когато тяснопартиен кандидат бъде издигнат за кмет – той нито се съобразява, нито намира за необходимо да води разговори с пловдивчани за развитието на града, а чака да му се обадят от централата” – коментира Кисьов.

От думите му стана ясно, че ВМРО ще търси съмишленици сред малките местни партии, които са показали, че са отговорни. 

Подробности гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.

Не пропускайте новините и през телеграм канала ни: https://t.me/ndt1eu

Източник