БФС благодари на организаторите на контролната среща с Иран

0
92

Българският футболен съюз (БФС) изказа благодарност на футболната агенция “Modern Sports”, която осигури съперник за контролна среща на националния отбор на България на 7-и септември. Фирмата реагира по най-бързия начин след отказите на отборите на Австралия и Узбекистан и подсигури гостуването на отбора на Иран на стадион “Христо Ботев” в Пловдив. 

За да изкаже благодарността си за професионалната и бърза работа, БФС в лицето на първия вицепрезидент Михаил Касабов връчи специално изработен плакет на директора на компанията Maхмуд Хосам. 

Фирмата е регистрирана в Египет, но е много добре представена почти във всички футболни федерации в Северна Африка, Близкия Изток и Западна Азия. 

Първоначално България трябваше да играе приятелски мач с отбора на Узбекистан. Но словенският треньор на узбеките Сречко Катанец е преценил, че доста по-добре за неговия отбор е да премери сили с тима на Мексико в САЩ. След това от БФС се свързаха с отбора на Австралия, но пък дни по-късно австралийците също избраха да пътуват за Северна Америка

Тогава от футболната централа са реагирали бързо и след контакт с “Modern Sports” са им били предложени веднага три варианта – Иран, Кувейт и Бахрен. Но иранците са били избрани като най-високо котиран съперник. Самата среща завърши с успех на гостите от Иран с 1:0, а българите играха много силно през втората част и точно тогава пропуснаха да стигнат поне до равенството.

Carlsberg “Домът на Феновете” е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Източник