Бояна Шарлопова пак накара последователите си в социалните мрежи да получат сърцебиене, по-точно мъжката половина. Вдовицата на бизнесмена Стефан Шарлопов пръсна невъобразим сексапил!

Изкусителната блондинка сякаш става по-хубава с годините, но и много по-привлекателна, отколкото преди, когато мъжът й още беше жив. 46-годишната красавица очевидно не жали средства, за да се поддържа в безупречен вид, но както е видно, не е пракалила с нищо в стремежа си да изглежда съвършено.

Една от последните снимки, които Шарлопова пусна в профила си обаче, предизвика не само въздишки, но и някои упреци. Според последователите й е прекалила сериозно с дълбочината на деколтето си. На фотоса гърдите на блондинката едва се задържат под блузата.

“Кога ще я видите с такова облекло, докато беше със Стефан Шарлопов?! Никога! Тогава носеше яки до брадичката и затворени пуловери. А сега се е пуснала все едно мъж не е видяла”, възмущават се в нета. Но това едва ли ще впечатли Бояна Шарлопова, а може и да бъркаме./show.blitz.bg