Бойко Борисов: Албена е пример за успешен бизнес модел

0
1363

Откриха най-голямата мултифункционална конферентна зала на Черноморието

„Албена е пример за успешен бизнес модел. Всеки модел е успешен, когато има стабилен екип, който да стои зад него“ – това бяха думите на министър-председателя Бойко Борисов при откриването на новата мултифункционална зала „Перуника Хол“ във ваканционно селище Албена, която ще бъде домакин на конференции, презентации, сватби, тийм билдинги и много други събития и е с капацитет до 950 места.
„Ще работим заедно с общините и с туристическите компании, за да им помогнем да доведем повече туристи в Албена“ сподели още премиерът.
Гости на събитието в Албена бяха и министър Красимир Каракачанов, министър Владислав Горанов, кметът на Варна Иван Портних и други политически и обществени фигури. Приветствие към присъстващите отправи и Радосвет Радев – председател на Борда на директорите на „Албена“ АД. Той подчерта, че не очаква правителството да доведе туристи, но се надява на съдействие при осигуряването на инфраструктура, която да привлече гости от Западна и Централна Европа.
Днес Албена отбелязва тържествено своята петдесет годишнина. По случай празника вечерта ще има официален коктейл отново в „Перуника Хол Албена“, на който ще присъстват министърът на туризма Николина Ангелкова, както и министърът на околната среда и водите Нено Димов. От 20:00 часа на Откритата сцена до хотел „Добруджа“ предстои кулминацията на тържествената програма. Гостува Софийската опера и балет с мюзикъла „Мамма Миа“. Кулинарите на Албена са подготвили и много торти и други сладки изкушения. Вечерта празнична заря ще озари небето над ваканционното селище, което е известно със своята грижа към природата и политика за устойчиво развитие в тази сфера.

Виктория СИМЕОНОВА

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 3. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 4. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 5. БЪЛГАРИТЕ
 6. РИБОЛОВ
 7. ГЮВЕЧ
 8. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 9. България – Китай 中国保加利
 10. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 13. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА