Певицата Ани Хоанг отново шокира с провокативни снимки в социалните мрежи. Половинката на режисьора Люси Иларионов този път реши да свали всички дрехи и да се покаже както майка я е родила.

Последните летни дни певицата от виетнамски произход прекара край Варна и не спря да пусна разголени снимки, като акцентът на всички снимки е малкото й стегнато дупе. Но се появи и кадър, на който е чисто гола.

Ани е закрила интимните си части с част от косата, а другата – с крака си. Така че не се вижда кой знае какво, но пък се забелязват значителните разлики в тена. А фенове се чудят защо на плажа се пече с бански, след като в Инстаграм и Фейсбук не спира да показва голи снимки.

Преди голата снимка Ани сподели цяла фотосесия на кадри с бански, на които е снимано отблизо дупето й. Твърде вероятно е самият Люси Иларионов да е фотографът, който е дал идеята на половинката си да покаже какво прелестно тяло има.

Напук на всички спекулации, двамата се задържаха доста дълго заедно. Но режисьорът отдавна иска да има дете, докато Ани продължава да се дърпа да го направи баща и да сбъдне най-съкровената му мечта./show.blitz.bg

  1. Излезе клипът с голите Ани Хоанг и Крум /видео/
  2. Люси Иларионов проговори за екшъна на пътя и стрелбата по джипа му – трагедията се разминала на косъм
  3. Люси Иларионов: Мария Илиева не може да е съдия в “Х-фактор” и да си ляга с участник!
  4. Наградите на Пайнер! Певица на 2013 стана Галена, а певец – Константин! (Ето ги победителите и в останалите категории)
  5. Ани Хоанг слага рога на Люси
  6. Виетнамска кръв се вля в чалгата