Бг сексбомба заби една от големите музикални звезди на Щатите – Аарън Картър, популярен особено много сред тийнейджърите. 

Изрусената блондинка се подвизава в Америка с имената Мелани Мартин. А тези дни певецът, рапър, продуцент и танцьор сам обяви връзката им с публикации в социалните мрежи.

Аарън Картър се похвали с първата целувка, като каза, че била доста сладка. Той дори си пусна снимка от прелюдията към нея. Във видеото, къдео, където певецът шофира в пустинята, а Мелани до него кокетничи, Картър пояснява, че не знае дали тя го обича или не, но го е събудила от дрямката и той не е имал нищо против, пише “Телеграф”.

Според американски сайт Мелани е на 30 и няколко години. Работи като барманкав оборотен клуб в Калифорния, известен, че персоналът прави шоупрограми между раздаванията на питиетата. Самата тя сложи знака за пръстен в социалните мрежи, което е символ на годеж, но такъв няма официално обявен.

В последните години Картър доста често сменя приятелките си. Преди време той призна, че е правил секс и с мъже в миналото, но виждал бъдещето си само и единствено във връзките с жени. След това през леглото му минаха  доста красавици, а сега феновете питат колко ще издържи връзката му с българката.

Според тях рапърът и силиконката щели да влизат в популярно риалити предаване и най-вероятно след това щели да се разделят. Аарън обаче упорито пуска съобщения, че е много влюбен. Самата Мелани в своя профил  също не спира д апуска сърчица./show.blitz.bg

loading...